KINOdiseea Altfel 2018

18-20 Mai 2018
București

KINOdiseea Altfel se întâmplă anul acesta în perioada 18-20 mai, la Muzeul Țăranului Român, cu proiecții de filme pentru toate vârstele și toate gusturile!

Up in the Sky / Printre Stele, Owls and Mice / Bufniţe şi şoricei, Spirited away / Călătoria lui Chihiro, The Big Bad Fox / Vulpea cea mare şi rea şi alte poveşti, The girl down Loch Änzi / Fata din Loch Änzi – sunt titlurile filmelor și animațiilor care cu siguranță o să îi atragă pe iubitorii de film dedicat publicului tânăr!

Pe 18 mai, de la ora 10.00, în deschiderea KINOdiseea Altfel:

Up In the Sky / Printre Stele

Pottan ar trebui să își petreacă vacanța la o fermă de ponei, dar părinții ei, care sunt mereu ocupați își lasă din greșeală fiica de 8 ani la o curte de reciclare.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Bizarii locuitori ai curții se decid să o primească pe fată și astfel, aceasta devine parte a unei misiuni spațiale secrete. Cu toții sunt siguri că acolo sus vor găsi comori nemaivăzute și li se vor împlini toate visurile.

Păpușile de mărimea oamenilor ale regizorului Petter Lennstrand sunt deja bine cunoscute de către suedezi, în filmul lui de debut, personajele îndrăznețe, neconvenționale spun o poveste despre prietenie și despre importanța lucrurilor aparent neînsemnate.

Cel mai bun film pentru copii – Zurich 2017, în competiția Generation Kplus – Berlinale 2017.
Regia Petter Lennstrand
Filmul va fi dublat în limba română.

Intrarea este liberă și se face pe bază de confirmare la link-ul http://www.kinodiseea.ro/event/up-in-the-sky-printre-stele-2-2-5/?tickets_process#rsvp-now.

Programul complet și rezervările se fac pe www.kinodiseea.ro.

Detalii Eveniment

Perioada:
18-20 Mai 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL