Kinofest, festival internațional de film digital 26-28.10.2012

26-28 Octombrie 2012

Pe 26 Octombrie incepe a şasea ediţie a Festivalul Internaţional de Film Digital Kinofest, care prezintă 200 de filme în premieră, la Bucureşti.

In fiecare zi a festivalului, puteti urmari si filme de animatie (filme copii).

Programul complet al filmelor il gasiti aici.

Kinofest este o competitie internationala de scurtmetraj, cu trei sectiuni (Animatie, Fictiune, Micromovie). La fiecare sectiune juriul desemneaza cate un singur castigator: cea mai buna animatie, cea mai buna fictiune, cel mai bun micro-film.

In afara de competitie, festivalul cuprinde evenimente si proiecte diverse: prezentari si proiectii ale unor invitati (artisti/festivaluri/scoli de profil, etc), concerte, performance live, o galerie virtuala unde prezentam arta digitala (grafica, fotografie, ilustratie, etc).

Scopul este de a oferi publicului nostru o perspectiva cat mai larga asupra fenomenului digital, sa cuprindem toate trend-urile, sa prezentam tehnici noi, sa avem filme si muzica, arta digitala grafica si video.

Ultimul nostru proiect este un program educational desfasurat in licee, pentru a populariza filmul si tehnica digitala printre tineri.

Site-ul oficial:http://kinofest.com/ro/prima-pagina.html

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
26-28 Octombrie 2012

Ora incepere:
17:00:00

Ora terminare:
17:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Libraria Bastilia

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Piata Romana nr 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL