La Ceai și Povești de Reușită în Educația Inovativă

Sâmbătă 19 Ianuarie 2019
București

Cand te-ai asezat ultima oara in tihna la un ceai cu profesorii copilului tau?

🤔 Poate iti doreai sa afli daca copilul tau pare sa se bucure ca merge la scoala.
🤔 Poate iti doreai sa afli daca copilul tau este interesat de un anumit domeniu de studiu sau daca pare sa aiba o inclinatie sau un talent deosebit.
🤔 Poate voiai sa afli daca valorile voastre de familie se reflecta si in procesul educativ.
🤔 Sau poate pur si simplu, iti doreai o relatie deschisa, bazata pe colaborare si incredere cu profesorii copilului tau pentru a te simti parte in marea aventura a perioadei scolare.

Profesorii Centrului Explore 100+ inteleg ca este necesara o schimbare in modul in care este privit copilul in sistemul de invatamant si in societate. Toti cauta sa imblanzeasca sistemul invechit de predare de notiuni si sa le propuna elevilor lor activitati relevante, care sa ii dezvolte in arii de interes ale timpurilor actuale.

🔶 In urmatoarea perioada ii poti cunoaste pe profesorii nostri super-eroi, intr-o serie de evenimente de prezentare si poti calatori cu ei printre povestile lor de reusita.

🔶🔶🔶 Primul eveniment, in care ii vei cunoaste pe profesorii de:

🤸‍♂️ Scoala Nomada (6-14 ani) – cursul care le dezvaluie copiilor o scoala fara pereti si ii face atenti la dinamica vietii urbane prin serii de expeditii educative

🌍 Citizens of the World (9-14 ani) – curs bilingv prin jocuri de strategie, deschizator de orizonturi, care ii sprijina pe copii sa inteleaga si sa accepte diversitatea lumii in care traiesc

🕰️ Istoria prin strategii (9-14 ani) – cursul care ii face pe copii sa se indragosteasca de lectiile de istorie si de vremurile trecute, sa gandeasca strategii pentru a replica povestile de succes ale stramosilor nostri sau a le evita pe cele care au adus suferinta. In baza povestilor despre trecut, sa creeze un viitor care sa ii sustina, pe ei si pe urmasii lor.

🔶🔶🔶…va avea loc sambata, pe 19 Ianuarie la Biblioteca Metropolitana Ion Creanga intre orele 10:30 – 12:30.

Unde? Biblioteca Ion Creangă, Strada Christian Tell nr. 10, București

Locurile in sala de eveniment sunt limitate. De aceea, te rugam sa iti rezervi un loc printr-un apel la 0722 110 221, pe adresa de email [email protected] sau scriind un mesaj privat catre noi, chiar aici. In acest mod poti sa afli mai multe despre eveniment si sa te convingi ca merita sa te trezesti devreme, desi e sambata, iar noi putem sa ne asiguram ca toti participantii se bucura de confort in micuta sala.

Acest eveniment este de interes si pentru homeschooleri.

Te asteptam cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Ianuarie 2019

Program:
10:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL