Lamaze. Curs pentru sarcina, nastere si îngrijirea bebelușului @ Willing – Iași

11-12 Ianuarie 2020
Iasi

Dana Holman va ghidează sâmbăta si duminica intr-o călătorie interesantă si utila in lumea ultimului trimestru de sarcina si a nașterii. Atât mamele cât si tatii care sunt in așteptarea unui bebelus se vor întâlni pentru a invata si a împărtăși unii cu alții din informațiile si preocupările lor. Dana este educator prenatal ceritificat Lamaze cu o frumoasa experiența in orientarea cuplurilor de părinți către o nastere sanatoasa si naturala. Tăticii vor primi un atestat de participare. Va așteptam cu drag!
Inscrieri la telefon 0742457559 si pe adresa [email protected]

Costul cursului Per cuplu este 350 lei si se achita pe loc in data de 11 Ianuarie.

Dragi viitori părinți,

Vă pregătiți cu emoție pentru un eveniment important din viața voastră și găsiți peste tot, o sumedenie de informații și sfaturi, uneori contradictorii, incorecte sau incomplete?
Știm că internetul abundă în informații imprecise și de multe ori viciate de interese de marketing ascunse, iar grijile și teama de necunoscut sunt pe măsură.

Majoritatea temerilor pot fi depășite prin înțelegerea etapelor prin care va trece mama în timpul travaliului și a nașterii, prin cunoșterea amănunțită a procedurilor ce îi vor fi aplicate ei și bebelușului, prin însușirea informațiilor legate de alăptare, igiena nou născutului, colicile, somnul, comunicarea cu puiul de om, înțelegerea dinamicii relației de cuplu din această perioadă.

Totodată tatăl află ce poate face el pentru a contribui la diminuarea și controlarea acestor temeri, iar împreună, cuplul primește informația obiectivă care să îi permită să ia decizii informate în legătură cu nașterea pe care și-o dorește!

Cursul pe care vi-l propunem este un curs obiectiv și imparțial, singurele repere care ne ghidează sunt studiile și cercetările recente din reviste de specialitate.

Cursul nu este afiliat niciunui spital, produs sau serviciu de marketing, prin urmare principalul scop al acestuia este să pună la dispoziția părinților informații importante pentru deciziile pe care le vor lua în legătură cu ei și cu copiii lor în această călătorie a nașterii.

Participă la cursul Lamaze organizat de Willing și susținut de Dana Holman, Educator Prenatal și doula la naștere.
Misiunea unui educator prenatal este de a promova sarcina, nașterea și îngrijirea nou-născutului ca fiind practici naturale, normale și sănătoase, bazându-se pe studii și cercetări actuale în domeniu.

Prin ce se diferențiază cursul organizat de Willing de altele de acest gen?

Prin faptul că la curs punem accent pe educația prenatală completă, furnizând participanților informații despre sarcină, naștere, alăptare și îngrijirea nou-născutului, dar si psihoeducatie pe cuplu, parenting si psihoterapia durerii si a fricii.

Beneficii ale participarii la cursul Lamaze:

– scade considerabil apariția depresiei postnatale
– înlăturarea temerilor, fricilor
– crește gradul de implicare al taților
– mama învață cum să stabilească o relație avantajoasă cu personalul medical
– naștere frumoasă, fără traume
– tatăl beneficiază de 10 zile de concediu în plus

Program curs:
– 11 Ianuarie 2020 între orele 10:00 – 17:00
– 12 Ianuarie 2020, între orele 10:00 – 17:00

Locație: Cabinetul Willing situat în Iași, str. Strapungere Silvestru nr. 50, bl. T 3-4, sc. C, ap. 3 (intrarea se face din strada).

Taxa de participare este de 350 Ron per cuplu.
Plata se va realiza în ziua cursului.

Vă așteptăm cu drag!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
11-12 Ianuarie 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
17:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL