Lansare carte copii: “Destinul Prințesei de Nor”

Vineri 30 Martie 2018
Cluj-Napoca

Curtea Veche Publishing vă invită vineri, 30 martie 2018, începând cu ora 18:00, la librăria Bookstory pentru lansarea la Cluj a volumului pentru copii „Destinul Prințesei de Nor”, scris de Cătălina Miciu, cu ilustrații de Cristina Barsony.

Accesul la eveniment este gratuit, în baza rezervării prin email la [email protected].

——
Nora este prințesă în Regatul Norilor, un ținut „de un alb lăptos și pufos ca vata pe băț“. Acolo nu e frig niciodată și anul are doar trei anotimpuri. Părinții Norei nu mai sunt, așa că ea este crescută de ursul Caramel, care cu pricepere și fermitate administrează domeniile prințesei și are grijă de fericirea ei. Se apropie aniversarea zilei de naștere a Norei, iar Caramel își amintește de o veche profeție – exact la această dată un eveniment va duce la împlinirea destinului micii prințese. Problema e că nimeni nu știe despre ce eveniment e vorba, iar ursul îl trimite pe poștașul regatului – bărzoiul Procolitsa – să afle indicii și să caute un cadou deosebit pentru ziua Norei. După îndelungi căutări, Procolitsa se întoarce și, în afară de cadoul cu totul special, mai aduce ceva. De fapt… pe cineva.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Alături de autoare și ilustratoare va fi actriţa Oana Hodade, care îi va încânta pe invitați cu un fragment din carte.

Cătălina Miciu este o millennial, născută în București și crescută în Otopeni. A studiat comunicare la Universitatea din București și a debutat în 2004, pe liternet.ro, cu cronici de carte, teatru și o poveste pentru copii. A continuat să colaboreze ocazional cu mai multe publicații culturale. Îi puteți citi cronicile de teatru pe scena9.ro și pe cele de carte pe blog.carturesti.ro.

Cristina Barsony s-a născut și locuiește în Cluj-Napoca. Este artist plastic, specializată la Londra în ilustrația de carte. A realizat ilustrații pentru „Povestea hipopotamului de plus” (Editura Galaxia Copiilor, 2013), „Vivi și copacul roditor (Editura VIA, 2014), „Povești cu nasturi” (Editura VIA, 2015) și „Țepoșii din mare” (Editura VIA, 2017).

Cartea „Destinul Prințesei de Nor” poate fi găsită în librăriile din toată țara, dar și pe site-ul Curtea Veche Publishing.

Partener monitorizare presă: Klarmedia.

https://www.facebook.com/events/1833958340237264/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 30 Martie 2018

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL