Lansarea Trusei de Bunastare a Familiei, primul instrument romanesc de educatie parentala

Joi 30 Iulie 2015
București

 

Lansarea Trusei de Bunastare a Familiei, primul instrument romanesc de educatie parentala creat de psiholog Mirela Horumba.

 

 

trusa de bunastare a familiei

Trusa de Bunastare a Familiei este un instrument care ii ajuta pe parinti sa le creeze copiilor deprinderi pozitive. De asemenea, menirea trusei este de a imbunatati comunicarea si relatiile armonioase in familie.

Trusa a fost creata de Mirela Horumba, psiholog, consilier autonom, psihoterapeut, absolventa a masteratului de psihodiagnostic, psihoterapie experiential-unificatoare si dezvoltare personala.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Trusa de Bunastare a Familiei este un instrument practic care te poate ajuta sa construiesti armonia in familie. Rolul folosirii elementelor din trusa este acela de a te sprijini sa constientizezi ce gresesti in relatia cu copilul tau si de a te ghida catre educarea pozitiva. Vei gasi in trusa modalitati concrete prin care, atat tu cat si copilul tau, va veti putea exprima emotiile. Jocul intre membrii familiei este o metoda de autocunoastere si cunoastere, de explorare a sentimentelor si valorilor personale si de familie, de cultivare a respectului, tolerantei si iubirii intre membrii.

“Accepta provocarea la joc pentru a castiga bunastarea si armonia in familia ta!” ne indeamna Adriana Alionte, fondatoarea Shakespeare School, care foloseste Trusa de Bunastare a Familiei.

In cadrul evenimentului veti afla informatii in premiera despre seria de 9 seminarii de parenting cu bucurie, seminarii de 2 ore, care se vor desfasura bilunar, in perioada august – decembrie 2015, de la ora 18:00, tot in cadrul Connect Hub.

Pe parcursul seminariilor sustinute de Mirela Horumba vom impartasi solutii realiste despre provocarea si bucuria de a fi parintii copiilor din aceste vremuri.

 

Intrarea este libera. 

Avand in vedere ca locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti pana cel tarziu la data de 29 iulie 2015:

http://goo.gl/forms/ny6sdMhjMY

Unul dintre partenerii evenimentului ne va rasfata cu bunatati.

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 30 Iulie 2015

Program:
18:00:00 - 20:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Connect Hub

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Dacia 99

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL