Lecție de caritate pentru copii la Great British Garden Party

10:30 - 13:00
Saturday 10 June 2017
București

Asemeni garden party-urilor organizate de Palatul Buckingham cu scopul de a celebra implicarea socială a cetățenilor englezi, grădinița cu profil britanic Acorns Nursery organizează sâmbătă, 10 iunie, între orele 10.30 si 13.00, petrecerea anuală cu scop caritabil, Great British Garden Party.

Evenimentul găzduit de grădina spațioasă a centrului Acorns Nursery de pe strada Popa Soare. Nr. 63, va fi adaptat gusturilor tuturor copiilor dornici să socializeze, să se joace și să învețe.

Decorul bogat în simboluri britanice, preparatele și băuturile cu specific englezesc vor fi o adevărată lecție de cultură și civilizatie pentru copiii și părinții de toate vârstele.
Activitățile, realizate în jurul mesajului “A mighty oak was once a little acorn” (Un stejar puternic a fost cândva o mică ghindă), îi vor aduce pe copii alături de personaje celebre: vor juca tenis cu Andy Murray, vor găti alături de Jamie Oliver, îi vor face lui Harry Potter ochelari și baghetă magică și vor pleca în misiune cu James Bond. Jocurile concepute de specialiștii în educație timpurie de la Acorns nu se incheie aici, însă ce ar fi o petrecere fără surprize?!

Accesul la eveniment este liber pentru copii, iar biletul pentru un părinte însoțitor este 50 lei.

Ambii părinți pot participa la eveniment plătind 80 lei, iar familiile copiilor înscriși la grădinița Acorns beneficiază de discount.

Toate încasările provenite din vânzarea biletelor vor fi direcționate către proiectul Fundației Acorns, care susține formarea educatorilor din sistemul public de învățământ.
Biletele pot fi achiziționate trimițând e-mail la adresa: [email protected]
Partenerii evenimentului sunt: Camera de Comerț Britanică Română, Camera de Comerț Olandeză Română, Casa Ioana, BluParty, British Corner Shop, Estetiq Medical Center, Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design, Sweet Fly, Teatrul InDArt, Usborne, Rachel Sargent.

Despre Acorns Nursery:

De peste 13 ani, Acorns lucrează activ pentru a îmbunătăți cultura parentală și educațională a copiilor între 1 și 7 ani, cu scopul de a le facilita integrarea într-o lume în permanentă schimbare.

În 2004, Acorns pornea la drum cu 2 copii, 4 educatori și 2 membri ai echipei administrative, pentru ca în 2006 să deschidă Baby Acorns, prima creșă particulară din țară și să demareze proiectele de promovare a educației timpurii în România.
În 2011, Acorns deschide Acorns Training Centre, cu misiunea de a oferi informație și suport tuturor celor implicați în dezvoltarea și educarea bebelușului și copilului preșcolar (0-7 ani), fie că sunt părinți, educatori, asistente medicale, îngrijitoare sau bone. După reorganizarea din 2013, centrul de training devine FIRST7 Parents & Educators Coaching și îndeplinește obiectiv după obiectiv, pe drumul către o educație preșcolară performantă în România.

Astăzi, grădinița Acorns Nursery se mândrește că a transformat sute de ghinde timide în stejari falnici, în cele două locații din Popa Soare și Aviației.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 10 June 2017

Program:
10:30 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL