Lectie gratuita limba engleza in noua locatie Helen Doron English 4

Lectie gratuita de limba engleza pentru copii in noua locatie Helen Doron English 4

Vineri, 20.02.2015, cu incepere de la ora 18.30, puteti participa impreuna cu copilul dumneavostra la o LECTIE DEMO GRATUITA. Cu siguranta cel mic va fi foarte fericit sa-l intalneasca pe Kangi.

lectie demo engleza copii

In plus, sunteti asteptati si cu alte surprize.

In cadrul lectiei demonstrative prichindelul poate invata noi cuvinte in limba engleza printr-o metoda “jucausa” intr-o atmosfera placuta si prietenoasa.

La Centrul Helen Doron 4 au inceput inscrierile pentru cursurile de primvara in limba engleza pentru copii cu varsta cuprinsa 2 ani – 12 ani.

Grupele sunt mici si sunt alcatuite din maxim 8 cursanti, astfel incat profesorul sa acorde atentie fiecarui copilas in parte. Cursurile sunt structurate pe perioada unui an scolar (38 de saptamani), respectandu-se vacantele scolare.

Investiti in viitorul copilului dumneavoastra!

Date de contact:

Helen Doron English 4

  • Str. C.C. Arion, nr. 18A, ap. 5

  • Str. Scoala Herastrau, nr. 11 (intrare din str. Nicolae Caramfil)

Sector 1, Bucuresti, Romania

Tel: +40 723 501 280

Fax: +40 212 225 452

Email: [email protected]


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU