Legea Zgomotului. Invitaţie la Dezbatere despre o Nouă Propunere Legislativă

Friday 20 October 2017
București

Poluarea, de orice fel, ne priveşte pe toţi cei care locuim în Bucureşti, părinţi sau nu. Deputatul Matei Adrian Dobrovie ne invită la o dezbatere dincolo de politică, despre o nouă propunere legislativă depusă la Senat pe tema Legii Zgomotului, un subiect extrem de important si sensibil al Bucureştiului.

Unde? Make a Point, Sos. Morarilor 1

Iată invitaţia:

Săptămâna trecută am depus la Senat o nouă propunere legislativă. Mă bucur că a trezit atât de mult interes din partea mass-media și a cetățenilor pentru că este o problemă de calitate a vieții – tulburarea liniștii publice prin zgomot excesiv, care ne afectează pe toți, fie că locuim în mediul urban sau rural.

Date fiind lacunele mari ale legii 61/1991, am introdus niște limite maxime admisibile de zgomot, un mijloc tehnic cu care va fi dotat agentul constatator pentru a putea măsura nivelul zgomotului obiectiv (nu pe baza propriilor simțuri) și prevederi de sancționare a recidivei.

Vineri, 20 octombrie, voi organiza prima dezbatere publică pe această temă cu cetățenii din București, interesați de subiect, in sectorul 2 la Make a Point.

Propunerea va fi îmbunătățită prin amendamente, ținând cont de feedback-ul primit.

Eveniment / Facebook: https://www.facebook.com/events/121422315206310/

#Kid Friendly

Detalii Eveniment

Data:
Friday 20 October 2017

Program:
19:00 - 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL