Liderii anului 2018 au fost premiati la Gala Itsy Bitsy

Itsy Bitsy FM aduce recunoastere si sustinere liderilor care reusesc sa schimbe in bine viata copiilor. Oamenii care au stat in spatele celor mai apreciate 28 de proiecte caritabile, de tehnologie, sport, lectura, muzica, sanatate, programe pentru profesori, jurnalism, social media sau eco educatie au fost aplaudati la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi de comunitatea creata in jurul singurului radio pentru copii si parinti.

Liderii anului 2018 la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi

Cei 10 lideri ai anului 2018, care au urcat pe scena pentru a primi cate un Trofeu „Lideri pentru Liderasi” sunt:

Liderii anului 2018 in actiuni caritabile: CARMEN USCATU si OANA GHEORGHIU, pentru proiectele Asociatiei “Daruieste Viata”, „Bursa de fericire” si „Noi facem un spital”. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Ana Raluca Chisu (Asociatia KinetoBebe) si Mihalea Nabar (World Vision Romania). Citeste despre Liderii anului 2018 in Actiuni Caritabile aici.

Carmen Uscatu si Cristina Gheorghe
Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu

Liderul anului 2018 in jurnalism in educatie: RALUCA PANTAZI, pentru proiectul “EduPedu.ro”. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii: Georgiana Ilie de la Scoala9 si Ana-Maria Predila de la Media10. Citeste despre Liderii anului 2018 in Jurnalism in Educatie aici.

Raluca Pantazi
Raluca Pantazi

Liderul anului 2018 in programe pentru profesori: CRISTINA GHEORGHE, pentru proiectul “SuperTeach” care cuprinde conferinte si workshop-uri “Mentalitate deschisa in educatie”. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Silvia Toth (AVE Romania) si Valentina Secara (Conferinta de Educatie Timpurie). Citeste despre Liderii anului 2018 in Programe pentru Profesori aici.

Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe

Liderul anului 2018 in educatie prin lectura: BIANCA MEREUTA, pentru comunitatea online „Ce le citim copiilor” si cea mai mare biblioteca privata pentru copii, din tara. La aceasta categorie au mai fost nominalizati liderii Amelia Gheorghita (sotron, Festivalul Copilariei) si Iren Arsene (Festivalul Narativ). Citeste despre Liderii anului 2018 in Educatie prin Lectura aici.

Citește mai mult pe itsybitsy.ro


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU