Life UP – Centru de Excelență în Psihologia Educației

  LIFE UP exista pentru a pune la dispozitia oamenilor un instrumentar concret si eficient de dezvoltare personala pe tot parcursul vietii. Viziunea noastra asupra educatiei este una integrativa si integratoare; educatia se manifesta continuu pe tot parcursul vietii si are provocari legate de fiecare etapa de viata, de la nastere la senectute.

  Demersurile si experienta echipei LIFE UP se desfasoara in jurul conceptului de educatie umana continua. Potentam capacitatea de adaptare si de dezvoltare personala a oamenilor atunci cand se gasesc in marile puncte personale de cotitura. Avem suma de competente necesare pentru informarea, formarea si re-formarea umanului in fiecare dintre situatiile delicate, unice si irepetabile in care indivizii ajung pe parcursul vietii.

  LIFE UP ofera o paleta de servicii de consultanta, consiliere, terapie si formare, care sa ajute indivizii si profesionistii sa-si implineasca potentialul uman prin cunoastere si autoexplorare si sa-i insoteasca in toate momentele cruciale de dezvoltare. Printr-un instrumentar stiintific complex ajutam companiile sa-si puna in valoare resursa umana si sa obtina rezultatele dorite.

  DATE CONTACT

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Bulevardul Unirii

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU