Looney Tunes. Desene Animate pentru Copii de Peste 8 Ani

VIDEO. Intr-un important top al celor mai mari 60 de seriale animatie din toate timpurile, scurt-metrajele Looney Tunes apar pe locul 3.

Am revazut recent cateva episoade din celebrele desene animate pentru copii Looney Tunes. Mi-am amintit imediat de placerea cu care le-am urmarit imediat ce au inceput sa fie difuzate de televiziunile din Romania.

Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Elmer Fudd, Yosemite Sam si Tweety sunt doar cateva din personajele memorabile din Looney Tunes care ne-au incantat copilaria cu un umor care se dovedeste atragator pentru toate varstele.

Il poti introduce pe cel mic (dar nu foarte mic) in lumea Looney Tunes urmarind impreuna, in mai multe reprize bineinteles, compilatia de 4 ore de mai jos. Vei putea decide urmarind cateva episoade daca doresti sa iti expui copilul la genul de violenta pe care il vei gasi in scurt-metrajele Looney Tunes. Acesta este si motivul pentru care am considerat 8 ani ca fiind o varsta minima pentru a viziona, cu indrumarea parintilor, aceste desene animate.

Este adevarat ca unele din episoade au elemente de violenta, propaganda sau rasism, insa ne va fi usor sa intelegem si sa trecem mai usor peste aceste elemente daca aflam ca au fost produse intre 1930 si 1969, in vremuri in care mentalitatile erau mult diferite de cele de astazi. Seria fost premiata in 1930 cu un Oscar, avand venituri impresionante pentru acele vremuri, peste 28 de milioane $.

Mai multe scurtmetraje de animatie Looney Tunes sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai importante din toate timpurile. Intr-un important top al celor mai mari 60 de seriale animatie, Looney Tunes apar pe locul 3, dupa „The Simpsons” (1989—prezent) si „The Flintstones” (1960—1966).

Buggs Bunny este cel mai popular personaj de desene animate din lume, fiind desemnat in 2002 TV Guide din SUA cel mai bun personaj de desene animate din toate timpurile.

„That’s all, folks!” J

VEZI SI:

FILME ROMANESTI PENTRU COPII ONLINE

ALTE DESENE ANIMATE PENTRU COPII MICI


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU