Louis C.K. live in Cluj | New Show

Sâmbătă 20 Iulie 2019
Cluj-Napoca

Primul stand up comedian care a susținut trei reprezentații cu sala plină la Madison Square Garden în cadrul aceluiași turneu, Louis C.K., alege Cluj-Napoca pentru primele sale show-uri în România.

Sâmbătă, 20 iulie si duminică, 21 iulie, amatorii umorului ireverențios au șansa să îl vadă pe artistul american abordând teme dintre cele mai îndrăznețe pe scena Casei de Cultură a Studenților.
De-a lungul unei cariere care a început în anii ’80, Louis C.K. a produs mai multe stand up specials, printre care Shameless, Chewed Up, Hilarious, Word – Live at Carnegie Hall (audio), Live at the Beacon Theater, Oh My God, Live at the Comedy Store și mai recentul Louis C.K. 2017.

Listat pe locul patru în clasamentul celor mai buni cincizeci stand up comedians din toate timpurile, alcătuit în 2017 de revista Rolling Stone, Louis C.K. este în același timp unul dintre cei mai polivalenți oameni din industria de entertainment americană. De numele său se leagă talk-show-uri precum Late Night with Conan O’Brien, The Dana Carvey Show si The Chris Rock Show, la succesul cărora a contribuit ca scenarist în anii ‘90 și 2000. Aparițiile sale în cadrul emisiunii Saturday Night Live sunt memorabile, la fel cum sunt rolurile avute în serialul Parks and Recreation și în filme ca Trumbo, The Invention of Lying și Blue Jasmine.
Spațiul în care Louis C.K. atinge excelența e reprezentat, însă, de producțiile TV în care este atât scenarist, cât și regizor, actor și chiar editor video: sitcomul Lucky Louie, ‘sadcom’-ul Horace and Pete, dar mai ales serialul cu puternică amprentă autobiografică „Louie”, ce i-a adus artistului șase premii Emmy.

Biletele pentru show-urile susținute în România de Louis C.K. pot fi achiziționate online accesînd link-ul http://bit.ly/CJLouisCK, acestea fiind disponibile la două categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: 190 lei si 235 lei.
Orele de la care se face accesul in lobby-ul Casei de Cultură a Studenților in cele doua zile sunt 18:00 pentru spectacolele de seară, respectiv 15:30 pentru spectacolul de duminică de la ora 17:00.

Evenimentele se vor desfășura exclusiv în limba engleză și nu sunt recomandate minorilor.

Livehouse Comedy este principala platformă de live entertainment dedicată în România fenomenului stand up comedy internațional. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus până acum reprezentații ale unor artiști precum Eddie Izzard, Jimmy Carr, Dylan Moran, Pablo Francisco și Michael Winslow.

Unde? Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca, Piaţa Lucian Blaga 1-3

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Iulie 2019

Program:
20:00 - 22:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL