Lupul cu Scufita Rosie. Spectacol @ Sala Dalles

Sâmbătă 24 August 2019
București

O fetiță curajoasă și îngrijorată pentru bunica sa bolnavă pleacă la drum, nu înainte de a primi sfaturile mamei grijulii.

Biletele sunt disponibile si pe –> https://bit.ly/2UpjwKw

Copila fermecată de frumușețea pădurii se abate și stă de vorbă cu grupul de flori parfumate, de la care află că nu e bine să distrugă natura, cu peștișorul de aur care-i îndeplinește dorințele și cu….lupul, care o păcălește că e un cățeluș flămâd și speriat, rătăcit prin pădure.

Bunica zilelor noastre, sătulă să fie mâncată în toate poveștile, nu se lasă mai prejos, când dă de vicleanul lup și îl păcălește ea punându-l la muncă, cu promisiunea de a-l hrăni la sfârșit. În loc de hrană, lupul a mâncat bătaie de la bunica. Aceasta curajoasă îi face și jocul nepoatei care îl îmbracă în nesuferita scufiță roșie. Astfel îmbrăcat, lupul mare și fioros, va ajunge de râsul tuturor. Vânătorul îl anihilează cu o simplă amenințare și totul se sfârșește cu bine. Mămica își găsește fetița, fetița primește o scufiță nouă, așa cum își dorea de mult, mama realizează că trebuie să-și asculte și ea copilul, iar bunica însănătoșită se pune pe dansat. Povețele unei mame sunt importante, la fel de mult cum e și comunicarea copil-mamă.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 August 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL