„Mă Numesc Curaj” – Ediție specială BOOKerini

Miercuri 01 Decembrie 2021
București

Mă numesc Curaj și sunt nerăbdător să facem cunoștință la o nouă ediție BOOKerini. Târg Internațional de Carte pentru Copii, între 1 -22 decembrie 2021, la Seneca AntiCafe. Sunt și foarte fericit pentru că o să vă întâmpin cu o expoziție interactivă cum n-ați mai întâlnit.
✨✨✨
Îi aștept pe copii să adune frânturi de curaj și să se înscrie la multe provocări, timp în care le voi face cunoscute toate numele pe care le port sub pelerină. Iar ei vor înțelege si mai bine de ce e atât de important să fie curajoși.
Și pentru că știu că și voi vă luați curajul din povești, v-am pregătit tuturor și o surpriză de Moș Nicolae – o sesiune online de storytelling cu invitata internationala a acestei ediții, Sharon Jacksties, ambasadoare a Federației Europene de Storytelling, cu o experiență de peste 30 de ani în storytelling.
📖🎨🎭
În cadrul expoziției veți vedea câteva portrete pe care mi le-au făcut ilustratorii invitați la Bookerini. Ca la fiecare ediție, copiii vor fi așteptați la sesiuni de live drawing, ateliere de ilustrație, ateliere de storytelling și lecturi cu artiștii și scriitorii care vor veni să mă viziteze.
O să-i aștept pe toți ca o gazdă bună, pentru că deja mă simt acasă la Seneca Anticafe. Și dacă sunteți de acord cu mine că Acasă e locul unde îți sunt cărțile, înseamnă că o să vă încânte și următoarea veste.
Vor fi reduceri de târg la cele mai frumoase cărți despre Curaj. Din fericire, vor participa foarte multe edituri: Arthur, All, Cartea Copiilor, Frontiera, Cartemma, Corint Junior, Curtea Veche, Nemi, Polirom Junior, Portocala Albastră, Signatura, Univers, Vellant, Vlad și Cartea cu Genius. 📚📚📚
Să vă spun și despre ploaia de cărți din cadrul expoziției? Mai bine s-o vedeți cu ochii voștri, sau într-o imagine care va face cât o mie de cuvinte. 🙂
Mă numesc Curaj și-i invit pe cititorii mici și mari la Seneca Anticafe la o întâlnire cu poveștile mele preferate!
⭐️⭐️
Expoziția semnalează începerea proiectului multianual Mă Numesc Curaj, derulat de Asociația Câte-n lună și-n mansardă și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (@AFCN)
⭐️⭐️⭐️
Intrarea este GRATUITĂ, dar se va realiza doar pe baza înscrierii în prealabil printr-o programare online și în baza prezentării la intrare a Certificatului Verde. În scurt timp veți găsi aici un formular pe care vă rugăm să-l completați.

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 01 Decembrie 2021

Program:
De la 09:45

Orasul:
București

Detalii Locație

Seneca anticafe

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Arhitect Ion Mincu, Nr 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL