Mandale în Mișcare – O călătorie de conectare cu interiorul tău!

Sâmbătă 29 Iunie 2019
Cluj-Napoca

Te-ai gândit vreodată că există o mandală personală în interiorul tău?
Cum ar arăta mandala ta desenată? Dar pusă în mișcare?

Vino cu noi la Centrul Budist să îți desenezi propria mandală, să te relaxezi, să meditezi, să te conectezi cu tine însuți, într-o călătorie interioară!

#kid-friendly

Te așteptăm la workshop, alături de Andrada-Diana Neamt și Simina-Alexandra Neamt, creatoarele colecției de picturi MandalaTales, cu studii universitare în psihologie cognitiv-comportamentală, psihologia sănătății și formare în psihoterapii transpersonale și Aniela Clițan, cu formare profesionala in consiliere psihologica si studii post-universitare in terapii expresive (terapii creative si prin dans/miscare).

De ce anume ai nevoie?

Doar de prezența și interesul tău, de restul ne ocupăm noi! Îți punem la dispoziție informațiile și materialele necesare pentru desenarea mandalelor. Nu e nevoie ”să știi să desenezi”, mandalele se creează singure. Nici pentru meditațiile în mișcare nu e nevoie de experiență.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Îți sugerăm să te îmbraci comod pentru că vom folosi pernele de meditație.

Durata workshop-ului: 4 ore, cu pauze incluse cu servire de ceai din partea casei.

Înscrie-te din timp pe lista de participanți pentru a-ți asigura locul la workshop, accesând linkul: https://forms.gle/DcW3xCo8bQt5NR5A8

Nr. Maxim participanți: 12 persoane
Data: 29/06/2019
Ora: 14:00

Preț: 75 Lei (o parte din sumă va fi donată Centrului Budist pentru a susține proiectul ”Stupa & Retreat Center”)

Locație: Centrul Budist „White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon nr. 7, Cluj-Napoca

Te așteptăm cu drag!

Despre MandalaTales – Andrada și Simina Neamț
www.mandalatales.ro

O colecție de mandale pictate pe pânză în acrilic. Conceptul din spate este acela de a transpune povești pline de înțelesuri într-o formă de artă sacră, cea a mandalelor. Fiecare lucrare are povestea proprie, cu elemente ce au legătură cu aspecte psihologice, spirituale și filozofice ale existenței noastre.

Ne dorim să împărtășim înțelegerea, cunoașterea, iubirea și alte valori ce merită oferite lumii, urmărind calea esteticii mandalelor. Pe lângă frumusețea lor, mandalele sunt deosebite prin propria lor natură: simpla lor prezență într-un spațiu e benefică, datorită geometriei lor sacre, care funcționează ca un perpetuum mobile energetic.

Despre Aniela Clițan – InnerWorks
Dezvoltare personala, autocunoastere, mindful practices

“Put the Psyche into motion and it will heal itself” (“Pune-ti Fiinta in miscare si ea se va vindeca) – Gabrielle Roth

Am o formare profesionala in consiliere psihologica si studii post-universitare in terapii expresive (terapii creative si prin dans/miscare). Mi-am completat studiile in Noua Zeelanda unde am locuit timp de 16 ani. Am 10 ani de experienta clinica in practica privata si in diferite sectoare ale sistemului de mental health din Noua Zeelanda.

Abordarea mea este una integrativa si holistica. Lucrez in practica privata atat in sedinte individuale cat si cu grupuri. In munca mea incorporeaz elemente de mindfulness, simbolistica, ritual, sacralitatea spatiului, corpul si imageria (sau proiecția prin metode creative) ca deschideri inspre Forta noastra Vitala, individuala sau colectiva.

Unde? Centrul Budist „White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei nr. 18, interfon nr. 7, Cluj-Napoca

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Iunie 2019

Program:
14:00 - 18:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL