Marele Picnic ShortsUP, ediția 4

29-30 Iulie 2017
București

An de an, în plină vară, orașul păstrează o insulă de evadare: loc de întâlnire pentru cinefili, pajiște întinsă pentru iubitori de natură, spațiu deschis pentru întâlniri neîntâmplătoare. Sâmbătă și duminică, pe 29 și 30 iulie, Grădina Botanică București găzduiește, pentru al 4-lea an consecutiv, #MarelePicnicShortsUP. ?☀️??

Weekendul cât o vacanță, weekendul mult-așteptat în care orice evadare pare posibilă, weekendul filmelor scurte sub cerul liber.

☀ FILME ☀

Magia pornește de la ecranul gonflabil ancorat printre copaci, pentru a crea sala de cinema preferată a sezonului de vară. Două selecții diferite de filme scurte, proiectate sâmbătă și duminică, după lăsarea serii, vor aduce la viață poveștile prezentului. Scurtmetraje adunate din toate colțurile lumii, despre oameni care schimbă lumea, despre libertate și evadare, despre lumi posibile.

Preview program: http://bit.ly/ScurtmetrajeMarelePicnic4
☀ EXTRA – FILM ☀

Marele Picnic va aduce la viață Grădina Botanică prin film, muzică, arte multimedia, jocuri și ateliere interactive, plus un food-court cu bucătării urbane și experiențe gastronomice inedite.
*Tururi Ghidate în Grădina Botanică
*Video-mapping și instalații interactive
*Cursuri frisbee realizate de Bucharest Ultimate Frisbee
*Ateliere de gătit pentru copii cu Mini Zucchini
*Cursuri slackline

Mai multe detalii: http://bit.ly/CeFacemLaMarelePicnic
☀ CONCERT ANA DUBYK CVAARTET ☀

Sâmbătă, pe 29 iulie, atmosfera de la Marele Picnic ShortsUP va fi antrenată de concertul de jazz Ana Dubyk Cvartet, cu vocalista Ana Dubyk, Mihai Iordache la saxofon, Toma Dimitriu la clape și Răzvan Cojan la bas. O ocazie bună să dansezi desculț în iarbă sau să te bucuri de farmecul jazz-ului sub cerul liber.
Detalii: http://bit.ly/JazzLaMarelePicnic
https://www.youtube.com/watch?v=4R6AmlUHnkk
☀ PROGRAM & SPAȚIU ☀

Weekendul ShortsUP are loc în Grădina Italiană, sectorul cel mai întins al Grădinii Botanice, iar accesul se face din Splaiul Independenței, prin Strada Aleea Portocalelor. Picnicul va fi deschis în fiecare zi de la ora 18.00, iar filmele vor rula după lăsarea serii, între orele 21.30 și 23.30.
Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului vor fi disponibile în curând pe www.shortsup.ro.☀ KIT DE PICNIC ☀


Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă spectatorii sunt sfătuiți să vină pregătiți cu pături și echipament de picnic. În cazul în care vremea capricioasă nu va permite buna desfășurare a evenimentului, acesta va fi reprogramat, în weekendul imediat următor, pe 5 și 6 august.
☀ CUM AJUNGI ☀

*Accesul se face din Splaiul Independenței, pe strada “Intrarea Portocalelor” nr 1-3. Spațiul se află la 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou Grozăvești. Locul dedicat picnicului cinematografic se numește ”Gradina Italiana”.
☀ REGULI DE ACCES ☀

*NU este permis accesul cu mâncare și băutură din exteriorul zonei de eveniment. Va exista în Grădina un food court cu bucătării urbane.
*NU este permis accesul cu animale de companie în Grădina Botanică, pentru a proteja speciile de plante.
*NU este permis fumatul pe pajiștea de proiecție a filmelor. Fumatul este permis DOAR în zonele special amenajate.
*Bicicletele sunt bine-venite în spațiul dedicat evenimentului: se pot lega de gardurile care împrejmuiesc grădina, se pot lăsa în restelurile special amenajate sau pe iarbă, în limita spațiului disponibile pe pajiștea dedicată evenimentului.
*Cei care vin cu mașina găsesc loc de parcare pe Șoseaua Cotroceni sau Splaiul Independentei. NU se poate parca pe Strada Portocalelor.
*Recomandarea noastră este să vă achiziționați biletele în avans. Chiar dacă este un eveniment în aer liber, spațiul pe pajiste este limitat. Când se va ajunge la capacitate maximă vom opri accesul.

#Kid Friendly


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
29-30 Iulie 2017

Ora incepere:
18:00

Ora terminare:
11:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădina Botanică București

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Cotroceni, Sos.Cotroceni, 32

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL