Marsul Biciclistilor Clujeni | 22 Iulie, Cluj-Napoca

Sâmbătă 22 Iulie 2023
Cluj-Napoca

Editia lunara iulie 2023 a Marsului Biciclistilor Clujeni, al 160-lea din seria inceputa in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998. Sambata 22 iulie, de la ora 10:00, cu plecare din Piata Unirii, durata circa doua ore. Participantii trebuie sa aiba bicicleta in buna stare tehnica si echipata conform legislatiei rutiere. Participantii sub 16 ani trebuie sa poarte casca, asa cum prevede actuala legislatie.

Traseul este un circuit prin zona centrala si prin sau pe aproape de cartierele Garii, Iris, Dambul Rotund, Gruia, Grigorescu si Marasti, cu lungime de circa 15 km si diferenta de nivel de numai circa 125 de metri.

Traseu propus: Piata Unirii – str. R.Ferdinand – p-ta M.Viteazu – str. I.P.Voitesti – str. Iasilor – str. Somesului – str.Lalelelor – str. Anton Pann – str. Parcul Feroviarilor – pod Rasaritului – str. Oasului – parc Armatura – str. Nadasel – str. Dumbrava Rosie – str. Gladiolelor – str. Razboieni – str. Vrancea – str. Fabricii de Chibrituri – str. Septimiu Muresan – str. Poienarilor – str.Piatra Craiului – str. Strungarilor – str. Corneliu Coposu – Cl. Baciului – str. T.Vladimirescu – str. Taietura Turcului – str. Romulus Vuia – str. Radauti – str. Suceava – str. Buhusi – str. Kovari Laszlo – str. Fericirii – str. Campeni – str. Horea -str.Gen.Dragalina – Bd. 1 Dec. 1918 – str. Garibaldi – str. Splaiul Independentei – pista biciclete Parcul Central S.Barnutiu – str. Emil Isac – str. Memorandumului – p-ta Unirii.
Aceasta editie a marsului este axata pe Somesul Mic si raul Nadas si malurile lui, care ar putea fi in Cluj-Napoca dar si in amonte un culoar verde-albastru asa cum se preconizeaza cel pentru Somesul Mic, pastrand natura, verdeata si curs de apa cu rol de artractie peisagistica si culoar ecologic, dar si de culoar de mobilitate nemotorizata – pietonala si velo – pentru a stimula deplasarea clujenilor in mai mare procent fara mijloace motorizate, pe rute mai atractive si sigure, nu ca in actualele conditii descurajante.
In continuare, de la ora 12:00, cu plecare tot din Piata Unirii, participantii la mars, dar si cei care nu au participat la acesta, sunt invitati la un alt eveniment biciclistic – un tur ghidat de-a lungul Nadasului, din Cluj pana la Radaia, prin Suceag si cu retur prin Baciu, evitand soseaua principala, actiune ce va fi prezentata in comunicat si eveniment Facebook separat.

📍 Piata Unirii, Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/ccn.ro

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 22 Iulie 2023

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL