Marturiseste-ti aprecierea si fii parte a expozitiei foto emotionante “Femei care inspira”

TU. Realizat, dar cu o lume intreaga de posibilitati. Matur si totusi atat de copilaros. Indraznet sau putin fastacit in unele situatii.
TU, cel mereu pe graba. Prins intre task-uri, lucruri urgente si deadline-uri stranse.
TU. Ia o pauza! Cine esti? In ce crezi? Cine iti este alaturi? Si mai important de atat, cine ti-a fost alaturi? Mereu. Neconditionat! Cine te-a inspirat? Datorita cui ti-ai dorit sa fii mai bun?

Sa fii TU, cea mai buna versiune a ta!

Mama, fiica, tata, frate, sora, prieten sau prietena, indiferent de rolul pe care il jucam, cu totii avem alaturi o femeie care ne inspira sa iubim mai mult, sa fim mai optimisti si mai increzatori. O femeie care pentru noi s-a dovedit a fi cea mai buna versiune a sa. Si ne-a ajutat sa devenim cea mai buna versiune a noastra.

Fii si tu unul dintre protagonistii expozitei foto “Femei care inspira” si multumeste-i mamei tale pentru ca dincolo de cuvantul ,,mama” sta toata iubirea ei neconditionata care te-a facut om mare. Multumeste-i bunicii tale care te-a invatat ca viata e o poveste cusuta cu zane si cu iubire si ca in bratele ei poti sa te intorci mereu ACASA. Multumeste-i prietenei tale din copilarie pentru ca ati crescut impreuna razand si chiar daca drumurile vi s-au separat, inca zambiti pe acelasi ritm. Multumeste-i doamnei tale invatatoare ca te-a tinut de mana tremuranda cand ai facut primii pasi in lumea necunoscuta ce iti parea candva scoala.

Adauga mesajul de apreciere pentru femeia care te inspira si noi te premiem!

Intra pe ItsyBitsy.ro, adauga mesajul de apreciere pentru femeia care te inspira si te inscrii automat in concursul care te poate trimite un weekend la munte, in Bucovina, cu familia!


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU