Mica Sirena la Bastilia, 30 mai

18:00:00 - 19:00:00
Vineri 30 Mai 2014

Vineri 30 mai, ora 18, la atelierul DEGETARUL FERMECAT, de la Librăria Bastilia, spunem Mica Sirenă, după H. Chr. Andersen, prin intermediul teatrului de păpuşi. In partea a doua, desenăm şi colorăm creaturi ale mării: sirene, peşti, steluţe, scoici.
 

Afis corectat MIca SirenaPentru familii cu copii de 2-5 ani.  Intrare pe bază de donaţie. Preţ recomandat: 35 lei/copil insoţit.
 

Spre deosebire de surorile ei, Mica sirenă are parte de o experienţă complexă. A trăit în lumea mărilor, se îndrăgosteşte de un pământean şi poposeşte o vreme în lumea lui,  apoi urcă în cea de-a treia lume: a cerurilor, alături de fiinţe la fel de nobile şi bogate sufleteşte precum este ea, Fetele cerului. Dragostea, suferinţa, generozitatea şi nobleţea- toate aceste calităţi ale personalităţii ei-  o transformă într-o învingătoare. Aceasta este interpretarea pe care o dăm poveştii, la atelierul DEGETARUL FERMECAT, unde am invitat, începând cu luna septembrie, fiinţe mici, curajoase şi puternice.
 
„Biată mică sirenă, tu ai făcut din toată inima aceleaşi sforţări ca şi noi; ca şi noi ai suferit şi ai ieşit învingătoare din toate incercările. „

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 30 Mai 2014

Program:
18:00:00 - 19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Libraria Bastilia

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Piata Romana nr. 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL