Micul Arhitect. Atelier +6 ani la Pictureşti | Constanta

17:00 - 19:00
Vineri 07 Februarie 2020
Constanta

“Micul Arhitect” este un atelier ce se adreseaza copiilor incepand cu varsta de 6 ani. In cadrul lui, vom incepe sa intelegem impreuna spatiul in care locuim, dar intr-un mod distractiv, realizand machete, colaje, desene, cu ajutorul diferitelor materiale, ce vor fi prezentate pentru fiecare curs in pare!

Vom incerca sa reprezentam, folosind diverse tehnici, de la cartierul de blocuri pana la camera in care dormim. Vom incerca sa reducem obiectele mari din jur, la formele initiale, geometrice, vom invata sa facem un plan al casei, ne vom imagina cladiri si gradini, alcatuind un plan de urbanism. In plus, micutii interesati, vor invata elemente de redare, diverse hasuri, notiuni de design interior si ergonomie, astfel incat sa inteleaga pozitia corecta a pieselor de mobilier intr-o incapere. (ex. Pozitia si dimensiunile corecte ale biroului si scaunului utilizate la scris). Vom invata combinatii potrivite, de culori, pentru amenajarile interioare.

Toate acestea, in cadrul atelierelor care vor avea loc vinerea, intre orele 17-19.

In cadrul atelierului “Micul Arhitect” de Vineri 07.02.2020 , cei mici vor afla informatii despre corpuri si forme geometrice, isi vor insusi stiluri de reprezentare a diverselor elemente decorative si functionale ale fatadei unei cladiri. Si pentru a face totul si mai distractiv, vom transforma in cladiri, cutii de lapte, din carton, pe care le vom pregati impreuna, pentru a putea fi pictate. Fiecare va pleca acasa cu propriul bloc de locuinte, pe care apoi il va putea integra in propria macheta a unui intreg cartier.

Costuri:
60 lei/copil
200 lei – abonament 5 ateliere

Unde? Pictureşti, Strada Pescarilor nr 98, Constanta

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 07 Februarie 2020

Program:
17:00 - 19:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL