Mini Festival de Familie. Grădina cu Artiști la Roaba de Cultură din București | 5 – 6 iunie

05-06 Iunie 2021
București

Grădina cu Artiști aduce arta mai aproape de natură, la Roaba de Cultură din București. Prima ediție va avea loc între 5 – 6 iunie, la Roaba de Cultură, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), iar evenimentul promovează arta din materiale reciclate.

La început de iunie se ia doza de verde, soare și aer curat la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, care anul acesta, la aniversarea de 10 ani, devine mai responsabil și mai creativ –  Grădina cu Artiști. Prima întâlnire va avea loc pe 5 și 6 iunie, la Roaba de Cultură din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), zona Pescăruș, iar intrarea pentru public este liberă.

Creativitatea se întâlnește cu responsabilitatea, în arta din obiecte reciclate.

Anul acesta la Grădina cu Artiști se lansează un nou concept: arta din obiecte reciclate – nimic nu se aruncă, totul se transformă în artă, cu creativitate și puțin ajutor din partea artiștilor. Fiecare ediție din 2021 va avea o tematică proprie, iar provocarea va fi ca artiștii și artizanii prezenți să creeze și să expună și obiecte inspirate de acest concept.

La fiecare eveniment, pe lângă zonele de expoziție, ONG-uri, ateliere practice de reciclare creativă și scenă va exista un spațiu nou de instalații realizate din materiale reciclabile iar artiștii invitați, dar și studenții la Arte Plastice, vor fi provocați să construiască din aceste materiale instalații și obiecte de artă.

Roaba de Cultură este gazda ideală pentru a implementa un astfel de concept. Proiectul, aparținând Asociației Green Revolution, aduce de zece ani cultura mai aproape de oameni și oamenii mai aproape de natură prin activități creative de petrecere a timpului în aer liber.

Târg, concerte, ateliere de creație pentru toate vârstele și o expoziție interactivă!

În cel de-al zecelea an, la Grădina cu Artiști artizanii ies din nou în parc așa că și la Roaba de Cultură va fi târg cu designeri pricepuți care aduc haine, bijuterii felurite, genți din lemn sau reviste, decorațiuni din materiale reciclate, obiecte de mobilier restilizate, jucării, cărți și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Grădina cu Artiști_10 Grădina cu Artiști_9 Grădina cu Artiști_4 Grădina cu Artiști_3 Grădina cu Artiști_1

Detalii Eveniment

Perioada:
05-06 Iunie 2021

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL