Minimodul de Ateliere de Robotica LEGO si Programare CoderZ

Sâmbătă 03 Iunie 2023
București

Pentru că vacanța de vară se apropie cu pași repezi, pentru perioada rămasă vă invităm la un minimodul de 4 ateliere de robotică LEGO dar și programare CoderZ.

Știm cu toții cât de importantă este joaca în educația copiilor. Atunci când se joacă, mintea lor este mult mai deschisă să rețină informații noi. În același timp pot asocia procesul de învățare cu o experiență practică și distractivă. Atunci când învăţarea se face prin observare directă sau exerciţii practice, procesul devine nu doar mai uşor, dar şi distractiv. Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi jocurile pe calculator, atelierele noastre îi introduc în tainele programării şi roboticii prin activităţi educative, inedite şi distractive.

ATELIERUL DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO®

Atelierele de introducere în robotică WEDO® încurajează invăţarea prin joaca prin construirea de modele distractive cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria şi veselia copiilor. Copiii au ocazia să înţeleagă cum funcţionează roboţii şi cum putem influenţa comportamentul lor prin programele create. Dezvoltă gândirea logică, creativitatea, atenţia la detalii, dorinţa de a experimenta lucruri noi. Se recomandă copiilor de 6 – 7 ani.

Copiii au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială.

 • Cursul conţine în total 8 ateliere, cu durata de 90 minute fiecare.
 • Data de începere: sâmbătă, 3 iunie, ora 10:30 – 12:00
 • Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
 • Preţ modul – 325 lei/copil (4 şedinţe)
 • Locaţia: Sos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Ateliere de Robotica LEGO® si Cursuri de Programare si Robotica Virtuala EduBricks 2

ATELIERUL DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO 2.0®

Atelierele de introducere în robotică WEDO 2.0® oferă oportunitatea de a introduce şi aprofunda elementele de programare în rândul copiilor de 7 – 9 ani. Încurajează învăţarea prin joacă prin construirea de modele LEGO® mai complexe cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv să execute diverse mişcări şi sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarcă programale prin Bluetooth face ca modelul să se mişte complet independent. Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin însuşirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi în acelaşi timp să însuşească noţiuni de programare de bază prin experiente practice.

Copiii au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială.

 • Data de începere: sâmbătă, 3 iunie ora 12:30 – 14:00
 • Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
 • Preţ modul – 325 lei/copil (4 şedinţe)
 • Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

Notă: pentru acest minimodul nu oferim ședința de recuperare.

ÎNSCRIE-TE ACUM!


CURSUL DE PROGRAMARE ŞI ROBOTICĂ VIRTUALĂ CODERZ®

La cele două cursuri de programare, în cele două module parcurse, copiii au învățat cum să programeze mișcarea unui robot, cum să programeze și să folosească în misiuni senzorii cu care este dotat robotul, cum să găsească soluțiile logice și cum să folosească comenzile de programare învățate pentru a finaliza misiunea. Copiii au fost introduși în noțiuni de programare precum comenzi de mișcare, bucle de repetare, logică condițională, blocuri inteligente, variabile, prin simulări gamificate și misiuni distractive pe categorii de vârstă specifice.

În acest minimodul vom finaliza activitățile și misiunile din curs, astfel încat să avem lecțiile terminate pentru fiecare din aceste cursuri.

De ce CoderZ®:

– concept internaţional inovativ de educaţie tehnologică pentru copii, câştigătoare a numeroase premii nternaţionale în domeniul educaţiei STEM
– o metodă simplă, interactivă si distractivă de a însuşi noţiunile de programare prin misiuni gamificate şi simulări cu roboţi 3D
– abordare interdisciplinară: programare, robotică, STEM.
– limbaj de programare tip block, uşor de reţinut – înţelegerea modului de funcţionare al roboţilor si al inteligenţei artificiale
– incluzivă, încurajează participarea fetelor la activităţile STEM, deschizându-le noi perspective de carieră
– feedback imediat si evaluare individuală
– dezvoltă abilităţi esenţiale secolului în care trăim (gândire critică, rezolvarea creativă a problemelor, time management, colaborare)
– acces permanent la platforma de programare online CoderZ® pe perioada cursului

Cursurile constau in 3 module a câte 8 şedinţe de 90 minute fiecare.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

CURSUL CODERZ® ADVENTURE

Cursul CoderZ® Adventure este un curs distractiv de a învăţa programarea care îi introduce pe elevi în lumea fascinantă a roboticii, programării si STEM printr-o călătorie și aventuri interesante în lumea CoderZ. Copiii vor învăța cum să programeze un robot virtual pentru a naviga în Insula Îngheţată CoderZ , Orașul Pierdut, Oraşul Dulciurilor și alte locații interesante, în timp ce vor exersa cunoştinţe de matematica de bază, geometrie și multe altele.

Cursul CoderZ® Adventure îi ajuta pe elevi să însuşească elementele de bază ale codificării și roboticii, precum şi cunoştinţe STEM printr-o abordare interdisciplinară. Recomandat copiilor de 7-8 ani.

 • Data de începere: sâmbătă, 3 iunie ora 10:30 – 12:00
 • Preţ modul – 325 lei/copil (4 şedinţe)
 • Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

CURSUL CODERZ® CODE FARM

Este un curs distractiv de a învăţa programarea care îi introduce pe elevi în lumea fascinantă a roboticii, programării şi a noţiunilor STEM printr-o călătorie și aventuri interesante în lumea CoderZ. Elevii vor învăţa să programeze un robot cu funcţii de navigare, senzori și multe altele, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi de mişcare, logică condițională, bucle de repetare, blocuri inteligente și multe altele. Prin acest curs elevii vor învăța cum să programeze roboți virtuali 3D cu input şi output, prin simulări prin experienţe din viaţa reală și misiuni gamificate, într-un mod distractiv, inedit şi interactiv.

Recomandat copiilor de 8-9 ani

 • Data de începere: sâmbătă, 3 iunie ora 12:30 – 14:00
 • Preţ modul – 325 lei/copil (4 şedinţe)
 • Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

Notă: pentru acest minimodul nu oferim ședința de recuperare.

ÎNSCRIE-TE ACUM!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 03 Iunie 2023

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Detalii Locație

EduBricks

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Şos. Kiseleff nr. 49, Sector 1, Bucureşti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL