Mișcă-te cu folos Pas cu Pas! @ Cluj-Napoca

Sâmbătă 04 Mai 2019
Cluj-Napoca

Alătură-te Fundației Pas cu Pas și prietenilor din Canada în data de 04 Mai 2019 alergând, mergând la pas sau lejer cu scopul susținerii Atelierului Familiei! Aceasta este oportunitatea ta să fii activ fiind proactiv făcând o diferență în viața unui copil!

Formează-ți propria echipă, invită-ți prietenii alături de tine, vino singur sau cu familia. Imediat după înscriere vei fi rugat să plătești taxa de participare (banii pot fi donați aici cu mențiunea ”taxă de înscriere”). Banii vor sluji unui scop important!

TERMEN LIMITĂ de înscriere: 26 APRILIE.

Alergarea/plimbarea se va face pe pământ pietruit și asfalt, este necesară încălțăminte adecvată. Ruta exactă va fi comunicată în timp util celor înscriși. Având în vedere caracterul acestui proiect, cursa nu va fi cronometrată. Momentul de sosire va fi notat de echipa Pas cu Pas. După, te așteptăm să te bucuri alături de noi de gustări și timp de (re)cunoaștere!

ATELIERUL FAMILIEI

Fundația Pas cu Pas lucrează de aproape 20 de ani cu copii orfani din apropierea Clujului și Bistriței, anul acesta lucrând cu aproximativ 300 de copii. De-a lungul timpului am încercat o varietate de programe și servicii menite dezvoltării din toate punctele de vedere. Programele noastre s-au adaptat schimbărilor suferite și de copiii, adolescenții și tinerii instituționalizați.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Fundația Pas cu Pas a achiziționat recent o veche fermă (Aprilie 2018) cu scopul de a oferi orfanilor oportunități multiple de experimentare (de familie, lucru în familie, obiceiuri sănătoase) și adună fonduri pentru ridicarea unui Atelier al Familiei care să poate primi 20 de ocupanți. Acest Atelier va face mai ușoară participarea orfanilor în viața de familie prin comunitate și dezvoltarea unor abilități practice și prin prietenii frumoase și de durată cu personalul și voluntarii Pas cu Pas.

Construiește cu noi PAS CU PAS un viitor mai promițător pentru orfani!

Unde? Fundatia Pas cu Pas, Strada Slanic, nr.1, ap.2, Cluj-Napoca

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 04 Mai 2019

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL