Miscare constienta cu Mira&Amprenta Creativitatii cu Romina. Atelier experiential | Florești, Cluj

Sâmbătă 28 Octombrie 2023
Cluj-Napoca

Miscare constienta cu Mira&Amprenta Creativitatii cu Romina este primul atelier din multele ce le vom darui cu inima deschisa copilașilor.

Mira, mama lui Ayan , psiholog, psihoterapeut integrativ in formare si profesor de yoga.
“Având o pregătire nu doar pe partea de miscare constienta ci si pe partea de psihologie/psihoterapie integrativa( holistica) reusesc sa am o intelegere complexă asupra miscarii si sa nu minimalizez importanta emotiilor si cum ele se stochează in corpul fizic inca din copilarie . Aceste mecanisme de aparare sunt normale si le avem cu toti insa in viata de adult nu ne mai folosesc. Cu miscarea conștientă reusim sa eliberam corpul si mintea de tot ce nu mai este necesar.
De ce sunt atrasă sa ghidez copiii spre această calatorie de cunoastere de sine in care se aliniaza atat corpul cat si mintea si sufletul?
Pentru ca nu putem separa cele 3 componente si pentru ca atunci cand nici una nu e neglijată, , adultul de mai tarziu va fi multumit cu viata lui, intentiile vor fi aliniate cu actiunile, iar armonia va fi prezentă indiferent de ce va fi in jur.
Copiii pot imbina atat de frumos miscarea cu bucuria, cu joaca cu prezenta, iar eu nu fac decat sa ii ghidez in unicitatea lor, sa-i sustin, sa-i conțin si sa le observ trăirile in posturi.
In aceste clase de miscare conștientă vom accesa echilibrul fizic care il arata si pe cel mental, vom accesa flexibilitatea fizică-, care, de asemenea o arata si pe cea mentala, vom lucra mușchiul atentiei si vom cultiva concentrarea si prezenta.
Vom imbina miscarea fizică cu frumusetea poveștilor la cei mici, iar la cei mai mari vom construi disciplina unei minti sănătoase intr-un corp sănătos.
Copiii se vor distra si vor invata sa-si asculte corpul, sa-si observe limitele, sa le accepte dar sa persevereze fara a se compara cu ceilalti, fara a se simti superiori sau inferiori. Vor intelege ca ei sunt unici si ca in asta consta frumusetea si minunăția lor”

Romina-scurta prezentare:

“Numele meu este Pascariu Romina Daria, studiez arta de 10 ani de zile și am realizat pe parcurs anilor că este cea mai mare pasiune a mea. Momentan studiez pedagogia artelor plastice si decorative, în cadrul Universității de artă și design din Cluj.
Scopul atelierului e ca să ajut cu abilitățile mele să vă transpuneți creativitatea și libertatea prin artă, să descoperiți părți noi ale voastre și totul se va transforma într-un joc interactiv prin care energia copiilor o să-și pună amprentele în bucățile de lut.
Atelierul se adresează copiilor, nu există o limită de vârstă, fiecare copil are libertatea deplină să interacționeze și să bucure de artă în totalitate, iar pentru mine asta va fi o experiență de care mă voi bucura pe deplin.
Ce se face la atelier? La acest atelier voi ajuta copii să-și lase imaginația și creativitatea, dar totodată și energia să se imprime în bucățile de lut. Practic, fiecare copil va avea propria sa bucată de lut, iar din ea vor crea primul lucru pe care îl vor avea în minte în acel moment, practic ei se vor juca și se vor conecta totodată cu intuiția lor, pe parcursul atelierului vor fi mai multe întrebări interactive, iar la sfârșit fiecare copil, mai ales dacă își dorește, va povesti ce a creat, deasemenea putem discuta despre semnificațiile creaților fiecărui copil în parte. În acest atelier nu e vorba despre perfecțiune, ci despre libertate creativității.”

Atelierul costa 100 lei, va dura aproximativ 2.30h (ne vom adapta in functie de copii), si va avea loc in Floresti.

In aceasta suma vor fi incluse gustările si materialul de lucru.

Locurile maxime sunt 6, iar inscrierea se face prin plata atelierului cu cel putin 24h inainte. In caz de situatii neprevăzute, atelierul poate fi facut altui copilaș insa suma nu este rambursabilă.

Va promitem momente de conexiune minunate!

📍Floresti – Cluj Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/361892059510726

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Octombrie 2023

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL