Modern Family Challenges – Autumn Edition 2022

Miercuri 16 Noiembrie 2022
București

Cum să cresc un copil echilibrat, tinand cont de emotiile sale?

Ce facem cu avalanșa de răceli din sezonul rece, dar si cum avem grija de sanatatea bebelusului si a copilului in general?

Cum să-i citesc copilului astfel încât să prindă drag de lectură?

Ce facem pentru noi, ca parinti, pentru o relatie de familie armonioasa?

Modern Family Challenges, proiectul dedicat familiei moderne, reia seria de evenimente educative pentru parinti, pentru prima dată offline, cu o editie in București. Pe 16 noiembrie, de la 18:30, la Sala Dalles, părinții vor avea parte de o sesiune de informare si networking, de experiente si momente interactive, în cadrul Modern Family Challenges – Autumn Edition 2022.

Se spune că cea mai importantă educație este cea oferită in primii ani de viata ai copilului. Iar rolul nostru ca parinte este primordial. Avand această ipoteza în minte, cum faci sa cresti un copil echilibrat din toate punctele de vedere? De ce este atat de important ce le transmitem noi copiilor prin actiunile pe care le facem, cat si cum reactionam la comportamentul si nevoile de baza ale acestora (dezvoltare emotionala, sociala, sanatate, educatie etc.), despre toate aceste subiecte dezbatem alaturi de invitatii nostri, la Modern Family Challenges.

PROGRAM EVENIMENT:

• 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲 𝗮𝗰𝗮𝘀𝗮. 𝗣𝗮𝘀𝗶 𝗺𝗶𝗰𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗿𝗲𝘇𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗿𝗶! Oana Moraru, Consilier educational
• 𝗥𝗼𝗹𝘂𝗹 𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀𝗶 𝗮 𝗰𝗿𝗶𝘇𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗳𝘂𝗿𝗶𝗲 𝗶𝗻 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝘀𝗶𝗵𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗰𝗮 𝘀𝗶 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗯𝗿𝗮𝗹𝗮 𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶, Adriana Mitu, Psihoterapeut si psiholog;
• 𝗖𝘂𝗺 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗶 𝗽𝗼𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮 𝗶𝗺𝗮𝗴𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶? Andreea Lupescu, PR Nemira & trainer de ateliere pentru copii;
• 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗬 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀 cu Petrus & Andra Stuparu
• Concurs & Networking

Pentru a beneficia de informații, experiențe practice și networking, într-un cadru modern și relaxat, trebuie să completezi formularul de inregistare aici. Rezerva-ti locul din timp si bucura-te de accesul gratuit la eveniment.

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 16 Noiembrie 2022

Program:
18:30 - 21:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Sala Dalles

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Nicolae Balcescu nr 18

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL