Modul de Dezvoltare Senzoriala pentru copii 3-5 ani | Cluj

Copilasul tau are intre 3 si 5 ani?

Iti doresti pentru el o activitate interesanta, in care sa comunice cu alti copii de varsta lui, sa se joace si mai ales sa invete lucruri noi?

Am creat urmatorul modul, in care timp de o luna ne intalnim in fiecare saptamana, marti de la ora 17:15.
Timp de o ora, saptamanal, copilasii vostri vor avea parte de activitati prin care vor dezvolta 4 dintre cele 5 simturi (vaz, auz, miros si tactil).
Toate activitatile fiind construite dinamic si potrivit varstei 🙂

Sa nu lasam la o parte simtul gustului – vom avea la fiecare intalnire o gustare (in principal fructe). Mai multe detalii despre aceasta veti primi ulterior, dupa completarea formularului de inscriere, deoarece conteaza foarte mult daca vom avea in grupa copilasi cu diferite alergii – „Toti pentru unul si unul pentru toti” 🙂

De asemenea, vom avea la fiecare intalnire 15 minute dedicate creativitatii prin arta, copilasii realizand diferite obiecte pe care le vor lua cu ei acasa.

Prima intalnire va fi una importanta pentru ca ne vom cunoaste.
Deoarece este important sa fiti siguri de mediul in care va veti lasa copilasii pe parcursul modulului si mai ales sa cunosteti facilitatorul care va lucra cu ei, prima intalnire va fi impreuna cu un parinte.
Daca aveti 2 copilasi inscrisi in aceasta categorie de varsta, invitam la prima intalnire ambii parinti 🙂
Pentru prima intalnire vom lucra impreuna atat ca si provocari de echipa (copii – parinti), cat si impreuna cu tot grupul.
Numarul maxim de copii pentru aceasta grupa este 8.
Noi ne propunem sa lucram in urmatoarele 3 sedinte doar cu copiii, dar suntem flexibili, daca parintii doresc sa participe si ei la intalniri vor fi bine veniti insa vom merge la fel pe principiul: „Toti pentru unul si unul pentru toti”
Vom adapta programul in functie de decizia de grup pe care o vom lua impreuna dupa prima intalnire.
Dupa cum va puteti da seama, ne dorim ca prin acest modul nu doar copiii sa se imprieteneasca ci si parintii 🙂

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Vom avea toate ingredientele necesare pentru a stimula invatarea: jocuri, surprize, amintiri de luat acasa (vor fi si amintiri tangibile), gustare si mai ales multa distractie 🙂

Pretul pentru un copil este de 160 lei pentru tot modulul. Daca sunt 2 frati inscrisi pretul pentru amandoi este de 270 lei pentru modul.

Un loc este dedicat unei familii care nu isi permite financiar sa participe, acest loc fiind gratuit (suntem increzatori ca intr-adevar acest loc va ajunge la o familie care are nevoie, daca cunoasteti un caz social care ar considera valoros si s-ar bucura de eveniment va rugam sa ne spuneti despre el).

Inscrierea se face completand formularul urmator:

https://forms.gle/x5G5R2zzhwGYfKp1A

Daca aveti intrebari va invitam sa ne lasati un mesaj pe pagina de facebook sau sa ne trimiteti un email la adresa: [email protected].

Unde? ClujHub, Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)

72478543_481043832492396_3413131418308444160_n
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL