Mos Nicolae pentru toti copiii – Jocuri, cadouri & caritate la Atelierul Magic | Constanța

Vineri 06 Decembrie 2019
Constanta

Mos Nicolae vine la Atelierul Magic pentru toti copiii! Ofera bucurie copilului tau prin participarea la o super petrecere cu jocuri, distractie si multe surprize, la Atelierul Magic, pe 6 decembrie, intre orele 17:00 si 19:00!

Bonus, bucuria copilului tau va genera si un gest caritabil: participarea este gratuita pentru copii, in schimbul unei donatii catre Copii cu Viitor – Asociatia Club de Bine (100% din bani se folosesc pentru copiii fara familie alaturi, din centre de plasament, copii care au si ei nevoie sa participe la activitati educative si recreative, excursii si alte beneficii).

Fiecare copil participant primeste cate un cadou, se va bucura de petrecere cu suc si dulciuri, dar si de multe jocuri si distractie garantata! Paseste in Atelierul Magic de Sf. Nicolae. Si pentru ca fondatoarea atelierului poarta chiar numele de Nicoleta, este ocazia perfecta cand Atelierul Magic face cinste cu distractia pentru copilul tau, iar gestul tau aduce bucurie unui copil care traieste fara familie alaturi.

Este necesara inscrierea cat mai rapida printr-un mesaj (sau apel telefonic la 0730 235 707) spre Atelierul Magic, caci locurile sunt limitate! Donatia minima recomandata este de 20 de lei si se face pe loc la eveniment.

Vestile bune merita impartasite, asadar va rugam Share! Puteti invita cat mai multi prieteni si colegi ai copiilor!

Unde? Atelierul Magic, Soseaua Mangaliei nr 84, Constanta Doraly Mall ,km 4-5


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 06 Decembrie 2019

Program:
17:00 - 19:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL