Moșul Nostru, Cel Mai FAIN, Anul Ăsta Vine ONLINE!

10 Noiembrie - 25 Decembrie 2020
București

Buna ziua,

Aici, aceeasi Florentina Marinescu care crede in Mos Craciun si in Sarbatori SIGURE si MAGICE, ca odinioara. Anul 2020 a fost si inca este o mare provocare pentru toti. Este anul in care inventam si ne reinventam ca sa ne aliniem noului trend. Dar… nu ne speriem noi din atat. Cu o parte dintre voi, Mosii mei se intalnesc de 5, 7 sau chiar 10 ani iar pentru mine, asta este Magia Sarbatorilor, Magie ce nu poate fi invinsa de o pandemie.

Anul acesta, planurile pe termen lung nu mai sunt la moda. Nu stim ce se va intampla maine, de Decembrie nici nu avem curaj sa vorbim inca…dar indraznesc sa va provoc si sa fentam impreuna, imprevizibilul. Daca Mosul, anul acesta nu poate veni pe usa, pe geam, pe horn…sa vina prin fibra optica, 5sau 4G, wifi sau satelit deoarece este un Mos cu barba naturala modern.

moc craciun cu barba naturala online

Nu ma pot impaca cu gandul ca trebuie sa sarim peste Craciunul 2020, nu pot sa accept ca voi sa le spuneti copiilor ca nu il vor vedea pe Mosul, anul acesta, pentru siguranta tuturor.

Nu e Craciun fara Mos Craciun si de aceea Mosul este pregatit sa transmita un mesaj personalizat sau chiar sa faca un videocall cu toti copiii.

TARIFE:

  • Serbare online – 150 RON / 45 minute
  • Petrecere online – 200 RON / 45 minute
  • Video Call 24 Decembrie – 200 RON / 30 minute
  • Mesaj personalizat (video) pentru serbare – 100 RON
  • Mesaj personalizat (video) – 100 RON / 2 persoane

Scrie o Scrisoare pentru Moș Crăciun!

Aceste servicii sunt oferite tururor persoanelor ce cred in Mos Craciun, atat din Romania cat si din lumea intreaga. Depasind barierele Bucuresti & Ilfov, Mosul autentic, cu barba naturala ajunge online peste tot si are un singur scop: Sarbatori ca odinioara!

moc craciun cu barba naturala copil in brate

Detalii Eveniment

Perioada:
10 Noiembrie - 25 Decembrie 2020

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL