Multiverse Interactive Mixed Reality Exibition. Expoziție de VR la AFI Brașov

06-12 Iunie 2023
Brasov

♥ Copilărește alături de noi! ♥

Aducem ÎN PREMIERĂ LA BRAȘOV o expoziție de VR super faină pentru copiii de toate vârstele.

Accesul este gratuit pentru ca tu să te bucuri de experiențe faine alături de familie și prieteni la AFI Brașov. Nu există limită de vârstă.

Descoperă cele 9 zone interactive din expoziție ce vor fi amplasate în esplanadă la etajul 1 din mall și una în proximitatea Info Desk-ului de la intrarea din B-dul 15 Noiembrie.

* 𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗠𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲 (𝗛𝗶𝘀𝘁𝗼𝗿𝗶𝗰𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗿𝘁𝘂𝗮𝗹 𝗥𝗲𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆)
Pășește în lumea fantastică a lui H.G.Wells, unde vei fi transportat în universuri diferite cu realitate mixtă și o replică a mașinii originale a timpului din filmul din 2002.
* 𝗦𝗽𝗮𝗰𝗲 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 (𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗿𝘁𝘂𝗮𝗹 𝗥𝗲𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆)
Zboară prin planetele din sistemul solar folosind recunoașterea gesturilor și plonjează într-o aventură pentru a dezvălui secretele universului.
O călătorie în realitate virtuală pe Lună și Marte.
* 𝗘𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀 (𝗕𝗲𝗮𝗿) (𝗙𝗮𝗰𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗴𝗻𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗛𝗮𝗻𝗱-𝘁𝗿𝗮𝗰𝗸𝗶𝗻𝗴)
Transformă-ți fața într-un urs prietenos și folosește-ți emoțiile precum zâmbetul sau mirarea pentru a depăși obstacolele și pentru a ajuta ursul să ajungă acasă.
* 𝗗𝗲𝗲𝗽𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿 (𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗿𝘁𝘂𝗮𝗹 𝗥𝗲𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲)
Intră în adâncul oceanului, pune-te în rolul unei țestoase cu ajutorul realității virtuale și evită plasticul și gunoiul pentru a ajunge în siguranță la destinație.
* 𝗖𝗶𝘁𝘆𝗴𝗲𝗻 (𝗠𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻 𝘀𝗲𝗻𝘀𝗼𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝗕𝗼𝗱𝘆 𝘁𝗿𝗮𝗰𝗸𝗶𝗻𝗴)
Urcă-te pe skateboard și zboară printr-un peisaj urban, evită obstacolele și adună cât mai multe puncte folosind corpul și mâinile.
* 𝗦𝘁𝗲𝗽 (𝗩𝗶𝗿𝘁𝘂𝗮𝗹 𝗥𝗲𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆)
Mergi încet pe cele 5 trepte ale podului de lemn. Fii curajos și sari în canionul adânc pentru a-ți depăși teama de înălțime cu ajutorul unei parașute care îți va înmuia zborul spre fund.
* 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬𝗰𝗹𝗲𝘀 (𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲)
Invită-ți prietenii în lumea particulelor în mișcare și folosește-ți întregul corp pentru a desena coregrafii uimitoare în aer.
* 𝗙𝗼𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗦𝘁𝗮𝗿 (𝗠𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗦𝗲𝗻𝘀𝗼𝗿)
Arată-le tuturor ce portar talentat ești folosindu-ți mâinile și corpul pentru a-ți apăra penalty-urile într-o experiență unică în care îți demonstrezi abilitățile de fotbal cu ajutorul senzorului de mișcare.
* 𝗜𝗻𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗪𝗶𝗹𝗱 (𝗔𝘂𝗴𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗱 𝗥𝗲𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆):

Intră în lumea fascinantă a junglei unde trebuie să dezvălui misterele pentru a întâlni animalele îndrăgite.

Ne vedem la mall!

📍 AFI Brașov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/817657899862461/817657923195792/

Detalii Eveniment

Perioada:
06-12 Iunie 2023

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL