Museum Quest, treasure hunt la muzeu pentru toate vârstele

01-31 August 2022
București

Activitate interactivă și educativă în muzeele din București!

Cum funcționează Museum Quest 📲?

Jocul de treasure hunt este o activitate interactivă în care ești ghidat pas cu pas de o aplicație mobilă. Cu ajutorul ei, urmezi indicații și rezolvi puzzle-uri, ghicitori și tot felul de misiuni, în timp ce explorezi muzeul și ești premiat cu tot felul de cool(t) facts. Partea bună? Poți juca oricând muzeul este deschis, fără să stabilești ora sau data în momentul achiziției.

De ce să explorezi muzeul cu Museum Quest?

Unei simple vizite la muzeu îi lipsește de multe ori elementul interactiv, în special atunci când mergem cu cei mici. În plus, multe informații interesante nu sunt prezente în muzeu, pot fi succint expuse sau pierdute printre alte detalii.

Cu Museum Quest, grupul tău are parte de un tur dinamic al muzeului în care sunteți protagoniștii unei povești captivante. Elementului de ficțiune i se alătură partea de joc, fiindcă trebuie să rezolvați tot felul de misiuni și provocări. După fiecare misiune rezolvată corect, sunteții premiați cu o informație interesantă despre exponate sau diverse aspecte legate de tematica muzeului. Rezultatul? O activitate unică, distractivă și educativă pentru copiii de toate vârstele!

În ce muzee este disponibil Museum Quest?

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Descoperă Muzeul Antipa printr-o călătorie în jurul lumii, explorând biodiversitatea României și a Terrei. Urmează indiciile și vei întâlni creaturi speciale, rezolvă misiunile pentru a te feri de prădători și urcă la bordul vapoarelor care te vor ajuta în aventura ta! Totul pentru a putea câștiga un pariu: crezi că reușești să faci ocolul Pământului într-o zi?

Cumpără jocul aici

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Explorează Muzeul Satului alături de Păcală, celebrul personaj din folclorul românesc. Telefonul te va ghida pe poteci spre gospodăriile din trecut, iar tu vei descoperi la orice pas peripețiile cu Păcală, dar și magia satului românesc. Urmează direcțiile, rezolvă misiunile și află toate misterele!

Cumpără jocul aici

Ce mai aștepți? Vino cu cei mici la un treasure hunt la muzeu și descoperiți împreună muzeul prin joacă!

Vezi mai multe detalii pe:

🌐 www.museumquest.ro
📩 [email protected]
👍🏼 www.facebook.com/museumquest
📷 www.instagram.com/museum.quest

Detalii Eveniment

Perioada:
01-31 August 2022

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL