Music Jam Session la Casa Activistului

Sâmbătă 02 Februarie 2019
București

Nefiresc – Cluj si Nefiresc organizeaza un music jam session, adica fiecare vine cu instrumente de acasă si facem o cantare.

Ne dam intalnire sambata de la 19:00 la 22:00, la Casa Activistului, strada Educatiei nr 32B https://goo.gl/maps/17kAmBijCkE2

O sa fie o combinație intre Sound of Noise https://www.youtube.com/watch?v=sVPVbc8LgP4#t=76
si jam session-urile facute in trecut la Casa Jurnalistului https://www.youtube.com/watch?v=j7d41iHlnz8#t=56 si la Rosia Montana https://www.youtube.com/watch?v=bXtDZ4SYubI , folosind “instrumente” ca mese din lemn, scaune, linguri, furculițe, sticle de plastic umplute cu pietricele, etc.

Deci, fie ca ai o toba sau o oala prin casa, ai cantat sau nu vreodată la un instrument, ne întâlnim într-un cadru mișto ca sa avem parte de niste momente de autenticitate, create de muzica.

Unde? Casa Activistului, Strada Educatiei 32, Bucuresti

*Participarea la toate evenimentele este gratuită. Fiind însă un proiect susținut exclusiv prin donații și voluntariat, orice contribuție va fi primită cu recunoștință. Ne puteți susține financiar pe platforma Patreon, promitem să investim cu transparență și responsabilitate în viitorul României civice. Vă mulțumim!
Poti dona prin PayPal https://www.paypal.me/CasaActivistului
Poti dona lunar prin Patreon
https://www.patreon.com/join/coruptiaucide

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 02 Februarie 2019

Program:
19:00 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL