Musicalul Queen: We Will Rock You

Vineri 12 Aprilie 2019
București

Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes în toată lumea. Pentru prima dată în România „We Will Rock You”, „We are the Champions”, „Bohemian Rhapsody” si celelalte superhituri Queen, se vor auzi în producția româneasca a musicalului care va fi lansat în aprilie 2019 la Bucuresti într-o senzatională punere în scenă în regia lui Razvan Mazilu.

Musicalul We will rock you, România se anunță unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pe care le vom putea vedea în 2019 la București.

Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Captaru și Emil Rengle printre artiștii pe care-i veți vedea în musicalul We Will Rock You

20 de actori și dansatori premiați la nivel național, dar și internațional urcă pe scena We Will Rock You România. Trei zile de spectacol la Sala Palatului –10, 11 și 12 aprilie

În montarea în premieră pentru țara noastră a libretului lui Ben Elton pe hiturile trupei Queen o vom putea vedea pe Loredana în Killer Queen, CEO-ul corporației GlobalSoft care a preluat controlul întregii lumi și a interzis muzica live. Omul ei de încredere este Khashoggi – seful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Lucian Ionescu și Mara Captaru vor fi tinerii care se opun sistemului școlar creat de GlobalSoft, Galileo și Scaramouche, în două roluri emoționante despre doi adolescenți care odată cu prima dragoste descoperă și puterea de a-și afirma libertatea și autenticitatea.

Într-una dintre cele mai surprinzătoare apariții, spectatorii îl vor putea descoperi pe Răzvan Vasilescu în rolul unui bibliotecar care deține cărti și mărturii despre muzica altor vremuri când existau trupe ca The Beatles sau Queen.

În rolul bibliotecarului Buddy va mai putea fi văzut și actorul Ion Radu Burlan.

10 tineri actori și cântăreți vor forma grupul de rebeli – Boemii – care încearcă să adune informații despre marile trupe live care activau în trecut, o epocă recunoscută în istorie drept The Rhapsody: Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu și Horea Suciu.

Liderii boemilor – Brit și Oz – vor fi interpretați de Ciprian Teodorescu și Ana Bianca Popescu.

Mihai Munteniță va fi profesorul scolii Ga Ga, iar în câteva apariții spectaculoase îl veți putea descoperi pedansatorul Emil Rengle.

Primele reprezentații We will rock you au loc pe 10, 11 si 12 aprilie la Sala Palatului, urmând ca spectacolul să aibă și un turneu național, precum și reprezentații în toamnă, la București.

Super musicalul We Will Rock You este produs în România de WonderTheatre, compania care are în repertoriu spectacole de teatru destinate familiei, comedii după unele dintre cele mai de succes texte internaționale ale momentului.

Regulament spectacole WE WILL ROCK YOU!

Prezentul Regulament se aplică pentru spectacolele “We Will Rock You” organizate de catre ROLLYWOOD FILM SRL intitulata în continuare Organizator.

Prezentul regulament defineşte regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie să le respecte. Prezentul Regulament defineşte drepturile şi obligaţiile în relaţia dintre Organizator şi Participant.

ORGANIZATOR: ROLLYWOOD FILM SRL, RO15553831, J40/3703/2014

EVENIMENTUL: spectacolul muzical “We Will Rock You!”

DATA, ORA ŞI LOC DE DESFĂȘURARE :

11 APRILIE 2019, 19:30, Bucureşti, Sala Palatului


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 12 Aprilie 2019

Program:
19:30 - 22:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Sala Palatului

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Ion Campineanu

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL