Muzeul interactiv * Mame care ne inspiră @ Cluj-Napoca

07-08 Septembrie 2019
Cluj-Napoca

Muzeul interactiv „Mame care ne inspiră”, un adevărat tur captivant printre meserii, materiale de lucru, povești și demonstrații!

Muzeul interactiv susține mamele pricepute în meșteșugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte și este susținut prin programul Start ONG, Kaufland Romania.

Vă așteptăm alături de noi pentru a cunoaște 8 îndeletniciri și 8 îndrumătoare care vă vor purta pașii printre pasiunile lor, instrumentele, materia primă cu care făuresc adevărate povești!
Inițiativa se adresează copiilor între 3-12 ani, dar și părinților care doresc să îi însoțească pe cei mici în fascinanta călătorie a meseriilor.

Date si ore: 7 septembrie (14:00-19:00) și 8 septembrie (10:00-15:00)
Adresa: Casa de Cultura a Studentilor Cluj, sala 32. Piata Lucian Blaga 1-3

Participarea este gratuită!

Ne dorim ca mamele să se întâlnească, să îndrume și să trezească curiozitatea celor mici pentru meseriile și pasiunile lor, să se cunoască, să fie susținute și să poată colabora în cele mai inedite moduri.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Lansăm, așadar, o invitație celor interesați să învețe meserie de la mamele WAHM prin sesiuni de povești, prezentare materie primă și materiale, demonstrații și ateliere de lucru amenajate cât mai fidel celor de acasă.

Acesta este un proiect dezvoltat de către Asociația Work At Home Moms și susținut de Kaufland România, prin programul Start ONG, care are ca scop promovarea mamelor antreprenoare și susținerea celor care doresc să lucreze part time, project based, home based.

Grafica: @imaginepeople
StartOng, Act for Tomorrow, Kaufland Romania
#StartOng #ImplicareaFaceDiferenta #actfortomorrow #Kaufland

Unde? Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca, Piaţa Lucian Blaga 1-3

Detalii Eveniment

Perioada:
07-08 Septembrie 2019

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL