Noaptea Albă a Galeriilor – NAG #14 București

02-04 Octombrie 2020
București

De vineri până duminică, 02-03-04 octombrie, Noaptea Albă a Galeriilor (NAG) intră în al 14-lea an de București printr-un program nocturn de 18 ore în 3 seri, pentru a reduce riscul de aglomerație fără a reduce accesul la artă.

În București, 60 de spații vor anima harta NAG, iar publicul va putea să descopere ca în fiecare an cultura contemporană în toată diversitatea ei, de la arte vizuale la arte performative, muzică sau film, și în toate formele de prezentare, de la expunerea muzeală, la concepte curatoriale sau lucrări expuse direct în studiourile artiștilor.

NAG București prezintă cu ocazia celei de-a 14-a ediții două proiecte speciale. Sorina Vazelina continuă proiectul Outside Histories la Rezidența BRD Scena9 și își adaugă semnătura lucrărilor permanente realizate anul trecut de Pisica Pătrată, Robert Obert, Maria Bălan și John Dot S. Pentru prima oară, proiectul Outside Histories deschide o secțiune dedicată foarte tinerilor artiști, cu o primă intervenție a Ninei Jovanović, artistă emergentă în vârstă de 7 ani. Al doilea proiect special îl prezintă pe Sașa Lazăr, artistul care a făcut identitatea vizuală NAG 2020, cu prima expoziție personală de pictură la A5 Studio Space: A Longer Exposure.

NAG București este organizat de Asociația Ephemair împreună cu partenerul național BRD Groupe Societe Generale și partenerii locali Primăria Capitalei, prin Centrul Cultural Expo Arte și SPOR vopsea.

Programul complet la Bucuresti pe www.noapteagaleriilor.ro.Între 2 și 4 octombrie, NAG 2020 se desfășoară și în alte 10 orașe din țară: Alba Iulia, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Mediaș, Reșița, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.
Evenimentul NAG se va desfășura în concordanță cu normele de siguranță transmise de către Ministerul Culturii prin Ordinul nr. 3.142 din 31 august 2020 pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. Prin participarea la evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor NAG presupune luarea la cunoştinţă şi respectarea acestor reglementări și asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la eveniment de către toţi cei implicați: public, organizatori, participanți.

Detalii Eveniment

Perioada:
02-04 Octombrie 2020

Ora incepere:
18:00

Ora terminare:
23:59

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL