Noaptea Albă a Galeriilor NAG 2022 | Cel mai longeviv eveniment dedicat comunităţii creative din România

30 Septembrie - 02 Octombrie 2022
București

În acest weekend vă aşteptăm la o nouă ediţie a celui mai longeviv eveniment dedicat comunităţii creative din România – Noaptea Albă a Galeriilor NAG, la Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timişoara, Târgu Mureş.

În acest weekend vă aşteptăm la o nouă ediţie a celui mai longeviv eveniment dedicat comunităţii creative din România – Noaptea Albă a Galeriilor /NAG.

Aflat la a şaisprezecea ediţie în Bucureşti şi a şasea ediţie la nivel naţional, NAG reuneşte în programul său din acest an douăsprezece oraşe şi peste optzeci de galerii, spaţii alternative, ateliere de artist, centre culturale şi muzee. Publicul larg este aşteptat în Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timişoara şi Târgu Mureş pentru a descoperi cele mai inedite spaţii dedicate culturii contemporane din oraşul lui.

Programul oficial de vizitare al NAG este cuprins pe durata sfârşitului de săptămână 30 septembrie – 02 octombrie între orele 18:00 – 00:00.

Pentru programul specific fiecărei locaţii vă rugăm să consultaţi informaţiile de pe www.noapteagaleriilor.ro şi paginile de eveniment ale fiecărui oraş în parte.

Această ediţie a Nopţii Albe a Galeriilor doreşte să tragă un semnal de alarmă faţă de autorităţi, fiind deloc finanţată de către acestea în ciuda menţionării acestui eveniment în strategiile culturale ale oraşului Bucureşti sau în alte studii care îl apreciază ca fiind unul dintre cele mai relevante evenimente dedicate culturii contemporane din România.

NAG 2022 nu ar fi avut loc fără susţinerea şi implicarea tuturor participanţilor la acest program şi dorim pe această cale să le mulţumim pentru tot ajutorul.

Noaptea Albă a Galeriilor este un eveniment iniţiat în 2007 de către Asociaţia Ephemair şi organizat în alte oraşe de partenerii locali ai reţelei NAG Naţional.

Mai multe detalii despre programul NAG 2022 puteţi afla pe pagina web NAG www.noapteagaleriilor.ro, pagina de Facebook sau Instagram.

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Septembrie - 02 Octombrie 2022

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL