Noaptea Designerilor | 14 noiembrie

Sâmbătă 14 Noiembrie 2020
Online

Update! In contextul pandemiei, evenimentul se va desfasura on-line. Va asteptam asadar pe 14 noiembrie la un tur virtual al expozitiei, live-uri cu designerii si prezentari de moda.

Noapte Muzeelor / Noaptea Designerilor * designeri de top din toata tara se reunesc pentru o singura noapte intr-o expozitie de fashion remarcabila la Impact Hub Universitate.

Noaptea Muzeelor este despre Arta – sub toate formele ei. Este noaptea magica in care portile culturii si artelor frumoase se deschid pentru publicul larg.
Pentru prima data parteneri ai acestui eveniment, Asociatia Anonymo Muza si Madame Sophie organizeaza o expozitie cu vanzare a celor mai importanti designeri romani la Impact Hub Universitate.

Exponatele vedeta vor fi hainele si bijuteriile create in serie mica si unicat.

Va promitem o atmosfera magica intr-o noapte de sambata.

Este o incursiune in istoria modei, de la primele brand-uri aparute in Romania pana la creatiile ultimei generatii de designeri.

De asemenea veti putea admira expozitia foto „Prin Bucurestiul meu iubit” semnata Dana Stefanescu. O expozitie atipica, fotografiile fiind realizate in exclusivitate cu telefonul mobil. Veti fi turisti in capitala prin ochii fotografului profesionist care va scoate in evidenta detalii arhitecturale si o noua fata a orasului!

Accesul se face gratuit!

Am dat startul inscrierilor, daca vrei sa participi ca expozant la acest eveniment te rugam sa ne trimiti o descriere a brandului si fotografii la adresele [email protected], [email protected]

Sau puteți folosi acest formular.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Noiembrie 2020

Program:
17:00 - 11:55

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL