Copiii îndrăgesc engleza pentru începători la cursurile Novakid

Descoperă cum Novakid transformă învățarea limbii engleze într-o experiență captivantă pentru copii, folosind jocuri distractive online și alte metode interactive.

În vremurile digitale, educația se transformă, iar Novakid întâmpină aceste schimbări oferind metode inovatoare și captivante de învățare a limbii engleze pentru copii. Prin intermediul jocurilor interactive și distractive, Novakid reușește să transforme procesul educațional într-o aventură plăcută, încurajându-i pe cei mici să îndrăgească limba engleză.

Învață limba engleză cu Novakid!

Novakid este o platformă inovatoare de învățare a englezei online, creată special pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, oferind cursuri structurate și adaptate pentru fiecare nivel de cunoaștere și grupă de vârstă.

Datorită unei echipe de peste 2000 de profesori acreditați, nativi sau fluenți, Novakid oferă cursuri de limba engleză online interactive și captivante, asigurându-se că fiecare copil beneficiază de o experiență de învățare optimă, ajustată nevoilor și ritmului său de dezvoltare. Această abordare personalizată asigură că fiecare lecție este nu doar educativă, dar și o plăcere pentru copil.

Cursurile de limba engleză Novakid sunt concepute pentru a face învățarea distractivă și eficientă, permițând copiilor să exploreze limba din confortul propriei case sau chiar de oriunde altundeva în lume! Mai mult, cursurile sunt aliniate cu standardele CEFR, garantând o educație de calitate și relevantă la nivel european.

Metode moderne de învățare a limbii engleze

Cursurile de engleză pentru începători Novakid nu sunt doar simple lecții, ci adevărate aventuri interactive. Copiii participă la tururi virtuale în cele mai faimoase muzee și galerii din lume, învață prin jocuri online și nu au nevoie de materiale didactice suplimentare.
Părinții primesc acces permanent la materialele de curs și rapoarte regulate despre progresul copilului, culminând cu un certificat de competențe la finalul cursurilor.

La baza filosofiei Novakid se află convingerea că cel mai eficient mod de învățare a limbii engleze este prin joacă. Astfel, prin jocuri interactive, copiii pot asimila noi cunoștințe fără efort, într-un mod natural și distractiv. Această abordare reduce anxietatea copiilor de a face performanță și, mai mult decât atât, crește motivația și entuziasmul copiilor față de învățarea limbii engleze.

Profesorii Novakid

Fiecare curs Novakid este predat de profesori de limba engleză cu experiență în lucrul cu copiii, care știu cum să facă fiecare lecție captivantă și eficientă. Materialele didactice, creativ concepute în jurul jocurilor și activităților interactive, sunt adaptate pentru a îndeplini nevoile educaționale ale copiilor de diferite vârste și niveluri de cunoaștere a limbii chiar dacă vorbim de engleza pentru începători.

Trebuie să menționăm însă că, unul dintre cele mai mari avantaje ale Școlii de limba engleză online Novakid, este flexibilitatea orarului cursurilor. Părinții pot alege orarul lecțiilor în funcție de programul familiei, integrând ușor învățarea limbii engleze în rutina zilnică a copilului.

Învățarea limbii engleze nu trebuie să fie o corvoadă sau o sarcină dificilă. Cu Novakid, devine o plăcere, o explorare și o aventură continuă. Încurajează pasiunea copilului tău pentru cunoaștere și deschide-i poarta către un viitor promițător.

Înscrie-ți copilul la Novakid pentru o lecție de probă gratuită și fă primul pas către o educație globală, din confortul casei tale.

Cu Novakid, fiecare copil are șansa să strălucească, îmbogățindu-și cunoștințele și deschizându-și inima către noi culturi și limbi. Învață engleza online cu Novakid!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU