Nutritie terapeutica pentru femei – Cluj

Saturday 25 November 2017
Cluj-Napoca

Ne intalnim pentru prima data la Cluj cu un seminar de sanatate feminina si nutritie terapeutica pentru echilibru hormonal marca Foodfairy, completat de o clasa yoga alaturi de Anamaria Popescu.

Vino sa descoperi informatii valoroase si sfaturi practice pentru a-ti redobandi

ECHILIBRUL
VITALITATEA
LIBIDOUL
LINISTEA si
SILUETA IDEALA
prin nutritie, miscare si stil de viata.
Dedicat femeilor din Cluj-Napoca intre 20-55 ani.
———
Inscrie-te la 0727.978.282 Anamaria
0749.964.677 Mihaela
———
Seminarul este sustinut de Mihaela Brailescu – ghid de nutritie si echilibru hormonal pentru femei, food coach si blogger pe www.foodfairy.ro

Aducem atentia in corp printr-o clasa de yoga alaturi de Anamaria la inceput de program si continuam seminarul si degustare de bauturi functionale pentru echilibru hormonal.
————

Ce se intampla la seminar?

• DESCOPERI magia ciclului feminin si cum poate fi armonizat prin alimentatie, miscare si stil de viata;
• INTELEGI care sunt radacinile dezechilibrelor si afectiunilor intime feminine si legatura lor cu stilul de viata modern;
• PRIMESTI informatii clare si practice despre ce sa mananci, ce suplimente ti se potrivesc si ce tip de miscare sa faci pentru 4 dintre cele mai intalnire probleme hormonale feminine:
1. Oboseala si epuizare
2. Dereglarile glandei tiroide
3. Sangerari abundente si dureroase, sindrom premenstrual
4. chisturi ovariene, ovare polichistice

• GUSTI doua retete de bauturi terapeutice pentru sanatate feminina – detoxifiant pentru faza luteala si un antiinflamator pentru digestie fericita ♥
————
Conform aprecierilor medicale, dezechilibrele hormonale sunt prezente la 8/9 femei din 10. Echilibrul hormonal exista sau se deregleaza in functiede alimentatie, miscare (prea putina, sau in exces), bioritm, toxine fizice si psihice (chimicalele si stresul). Asadar:
• Daca nu iti sunt straine oboseala permanenta, lipsa de vitalitate si de bucurie, un somn dificil, starile emotionale contradictorii sau chiar extreme, problemele cu pielea, iritabilitatea, excesul de grasime care se agata cu incapatanare de tine, diminuarea dorintei sexuale si a creativitatii, inseamna ca acest seminar este pentru TINE!
• Daca vrei sa inveti un mod nou de a te hrani, sa descoperi ingredientele cheie pentru sanatatea femeii, in special a celei peste 30 de ani, atunci, da. acest atelier este si pentru TINE!
• Daca suferi de oboseala cronica, chisturi ovariene, sindrom premenstrual, fibroame, dereglari ale tiroidei, insomnii, infertilitate, probleme ale pielii, sau cel putin odata pe zi te gandesti ca ti-ar placea sa te ascunzi intr-o vizuina, departe de lume, unde sa privesti seriale in pijamale mancand inghetata fara sa-ti mai pese de job sau familie atunci CLAR, trebuie sa vii la acest atelier caci este, draga femeie, special pentru TINE!
———
Sambata, 25 noiembrie 2017
Ikwe Studio de practici
Intre 10:00 – 14:00
Pret eveniment: 100 lei
Rezervarea ferma a locului la seminar se face prin achitarea unui avans de 50%.
Inscrieri si detalii prin telefon la 0727.978.282 Anamaria
———
Optional! Pentru a primi o evaluare a obiceiurilor alimentare si a starii de echilibru hormonal, trimite un mail la [email protected] cu titlul „seminar Cluj – evaluare”. Vei primi pe mail un set de chestionare si un model jurnal alimentar pe care va trebui sa-l completezi minim 7 zile, pana la seminar, dupa care sa le aduci printate, cu numele, varsta si adresa de email notate. Costul acestei evaluari nu este inclus in pretul seminarului.

Detalii: https://www.facebook.com/events/165290534056689/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 25 November 2017

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL