Ograda: targ de cultura si agricultura,12-13 octombrie 2013

12-13 Octombrie 2013

Gradina Verona – Ograda: targ de cultura si agricultura,12-13 octombrie 2013

 

targ de cultura ogradaPentru obrazele subţiri de la oraş ograda s-a transformat în grădiniţă cu flori şi şi-a schimbat rostul. E-adevărat că mai găseşti pe ici pe colo, prin suburbii, câte-un petic de pământ pe care cresc gogonele sau ceapă la umbra balcoanelor, însă în buricul târgului nu mai au loc decât frumosul şi graţia. Cu toate astea, sau poate tocmai de aceea, punem la cale o sărbătoare a recoltei pentru cei care au făcut downshifting, pentru cei care au crescut la ţară, pentru cei care au copilărit la bunici printre dealuri şi văi, dar şi pentru urbanii prin definiţie, care au înclinaţii gurmande şi gourmet.

În centrul Bucureştilor, la fereală de ochii simandicoşilor, în Grădina Verona din spatele librăriei Cărtureşti gustăm după pofta inimii şi recomandarea doftorilor din pastrame, ţuici, legume de sezon, must, bulz, zacuşti, clătite şi multe alte bucate potrivite prilejului sărbătoresc.

Ne vom bucura de bunătăţile de la Coşul de legume, gătelile pregătite sub ochii noştri de bucătarul Gabriel Croitoru de la Grădina Verona, dar și de ateliere de făcut pâine sau animăluțe din legume pentru cei mici.

În plus, scoatem la aer cărți de bucate cu o reducere apetisantă de 20% – printre autori se numără Ferran Adria, Thomas Keller, Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Anthony Bourdain, Radu Anton Roman, Silvia Jurcovan, Ligia Pop sau Olivia Steer.

Detalii Eveniment

Perioada:
12-13 Octombrie 2013

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Gradina Verona

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Pictor Arthur Verona 13-15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL