Oile ne-au dat Apa. Spectacol la Teatrul Coquette

Duminică 21 Aprilie 2024
București

Spectacolul este o adaptare scenică cu mult umor a legendei Dâmboviței. De mult de tot se zice că o fată frumoasă pe nume Dâmbovița a cărei inimă bună a cucerit Duhurile Naturii a primit de la ele câte un dar magic. Din unul din ele a izvorât râul pe care îl vedem și astăzi. Dar lucrurile nu au mers atât de lin.

În pădurea Vlăsiei, aceasta întâlnește un print, care pare neajutorat în natură, aruncat de pe cal, rătăcit. Dar întâmplarea face ca acesta sa se îndrăgostească de frumoasa fată, și fiindcă îi refuză propunerea în căsătorie, fiind logodită cu Bucur, acesta pune la cale un plan malefic să o cucerească. Dar ce plan, ce unelte, de cine se folosește și cum se termină povestea ei nu dezvălui acum.

Din spectacolul de marionete nu lipsește umorul și magia și nu lipsesc oile, care câștigă orice luptă.

Spectacolul face parte din proiectul Rădăcini Urbane Neștiute – Miracolul Dâmboviței și este co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural (AFCN).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Distribuție: Claudia Dionise, Ionuț Terteci, Andrei Iordache și Ingrid Bonța
Design 3D: Lucian Țigănuș
Marionete: Carmen Mărginean
Scenografie și costume: Valeria Cristia
Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau [email protected]
www.teatrulcoquette.ro

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 21 Aprilie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL