Orange Pop-Up Cinema – București @ IOR

11-16 Iulie 2023
București

🎞️Vara aceasta, sala de cinema se mută în parc! Vino la Orange Pop-Up Cinema, între 11 și 16 iulie, să vezi filme în aer liber, alături de prietenii tăi.

🎟️Biletele costă doar 7 lei, iar banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea proiectului Orange Digital Center. Acesta este cel mai amplu hub de educație digitală destinat adolescenților pasionați de tehnologie, tinerilor aflați la început de drum profesional sau adulților care își doresc o reconversie profesională cu ajutorul abilităților digitale. Toate cursurile din Orange Digital Center sunt susținute de traineri specializați, conțin sesiuni teoretice, dar și practice și sunt gratuite pentru participanți.

Filmele sunt subtitrate în limba română, iar cele pentru copii sunt dublate.

Detalii https://www.facebook.com/events/718789906683515/

📍 Parcul Alexandru Ioan Cuza, Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE RECOMANDARE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Detalii Eveniment

Perioada:
11-16 Iulie 2023

Ora incepere:
20:15

Ora terminare:
23:59

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Alexandru Ioan Cuza

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Liviu Rebreanu/Baba Novac/Nicolae Grigorescu

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL