Academia de Creativitate Feel smart

  Academia de Creativitate "Feel smart" este locul in care este stimulata creativitatea copiilor intr-un mod placut, pe intelesul lor.

  La Academia de Creativitate Feel Smart copiii se vor descoperi pe ei insisi pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

  Universul copiilor este strabatut de multa culoare si imaginatie, coordonate pe care cei mici le folosesc intotdeauna pentru a se exprima. Lumea inconjuratoare si timpul devin piese intr-un joc animat de puzzle care poate fi organizat dupa principiile fiecaruia.

  Academia de creativitate Feel smart este locul in care este stimulata creativitatea copiilor intr-un mod placut, pe intelesul lor, pentru a se descoperi pe ei insisi si pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

  Fie ca este pasionat de desen sau traieste doar bucuria de a „mazgali”, copilul are o predispozitie nativa pentru a fi expresiv prin actiunile sale, porniri pe care de cele mai multe ori societatea sau familia I le reprima, I le ordoneaza si coordoneaza astfel incat el ajunge sa se muleze unui model impus care, de foarte multe ori, nu este in conformitate cu realitatea interioara a acestuia. Echipa „Feel smART” isi propune sa descopere materialul creativ cu care fiecare copil se naste si sa il puna in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ. Formata din artisti-parinti, cu pregatire in domeniul artei si al pedagogiei deopotriva, echipa noastra se dedica creativitatii copiilor cu multa daruire si profesionalism. Ne propunem sa dezvoltam in fiecare copil o adevarata comoara, explorand sclipirea si nobletea fiecaruia. Pentru ca noi credem in viitorul smART al copiilor nostri!

  Contact Academia de Creativitate Feel Smart

  Locatia noua: Calea Dorobanți nr.62, Sector 1, Bucuresti

  E-mail: [email protected]

  E-mail inscrieri: [email protected]


   RECOMANDARE


  Website: www.feelsmart.ro

  Tel: 0745 153 086 / 0737646451

  EVENIMENTE ANTERIOARE

  Sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parinti

  Academia de creativitate va invita la sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintii acestora, pentru a socializa, comunica si a se juca.
  Cursuri-de-ceramica-pentru-copii-de-5-7-ani

  Imortalizam un moment din imaginatia micilor creatori intr-o compozitie de arta ce va pleca acasa impreuna cu ei. Cursuri de ceramica pentru copii de 5-7 ani.
  Atelier arte plastice pentru copii de 3-4 ani Art Group

  Atelier de familiarizare cu artele plastice: desen pictura, asamblaj, colaj, modelaj in lut si coca. Arte plastice pentru copii de 3-4 ani.
  activitati practice copii 2 ani-4 ani

  Abilitati practice copii 2 ani-4 ani la Academia de creativitate pentru dezvoltarea specifica varstei prin arta, teatru, miscare, experimente si cantece.
  Playgroup pentru copii de 1-4 ani

  Sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintilor acestora. Joaca, socializare si comunicare la Academia de Creativitate!
  DISTRIBUIE
  Articolul precedentOpera comica pentru copii
  Articolul următorClubul Copiilor Isteti. Ateliere si programe educationale.
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!