Academia de Creativitate Feel smart

  Academia de Creativitate "Feel smart" este locul in care este stimulata creativitatea copiilor intr-un mod placut, pe intelesul lor.

  La Academia de Creativitate Feel Smart copiii se vor descoperi pe ei insisi pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

  Universul copiilor este strabatut de multa culoare si imaginatie, coordonate pe care cei mici le folosesc intotdeauna pentru a se exprima. Lumea inconjuratoare si timpul devin piese intr-un joc animat de puzzle care poate fi organizat dupa principiile fiecaruia.

  Academia de creativitate Feel smart este locul in care este stimulata creativitatea copiilor intr-un mod placut, pe intelesul lor, pentru a se descoperi pe ei insisi si pentru a se forma ca viitori adulti cu o personalitate puternica si independenta.

  Fie ca este pasionat de desen sau traieste doar bucuria de a „mazgali”, copilul are o predispozitie nativa pentru a fi expresiv prin actiunile sale, porniri pe care de cele mai multe ori societatea sau familia I le reprima, I le ordoneaza si coordoneaza astfel incat el ajunge sa se muleze unui model impus care, de foarte multe ori, nu este in conformitate cu realitatea interioara a acestuia. Echipa „Feel smART” isi propune sa descopere materialul creativ cu care fiecare copil se naste si sa il puna in valoare printr-o serie de activitati ce au la baza fundamentul artistic si imaginativ. Formata din artisti-parinti, cu pregatire in domeniul artei si al pedagogiei deopotriva, echipa noastra se dedica creativitatii copiilor cu multa daruire si profesionalism. Ne propunem sa dezvoltam in fiecare copil o adevarata comoara, explorand sclipirea si nobletea fiecaruia. Pentru ca noi credem in viitorul smART al copiilor nostri!

  Contact Academia de Creativitate Feel Smart

  Locatia noua: Calea Dorobanți nr.62, Sector 1, Bucuresti

  E-mail: [email protected]

  E-mail inscrieri: [email protected]

  Website: www.feelsmart.ro

  Tel: 0745 153 086 / 0737646451

  EVENIMENTE ANTERIOARE

  Sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parinti

  Academia de creativitate va invita la sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintii acestora, pentru a socializa, comunica si a se juca.
  Cursuri-de-ceramica-pentru-copii-de-5-7-ani

  Imortalizam un moment din imaginatia micilor creatori intr-o compozitie de arta ce va pleca acasa impreuna cu ei. Cursuri de ceramica pentru copii de 5-7 ani.
  Atelier arte plastice pentru copii de 3-4 ani Art Group

  Atelier de familiarizare cu artele plastice: desen pictura, asamblaj, colaj, modelaj in lut si coca. Arte plastice pentru copii de 3-4 ani.
  activitati practice copii 2 ani-4 ani

  Abilitati practice copii 2 ani-4 ani la Academia de creativitate pentru dezvoltarea specifica varstei prin arta, teatru, miscare, experimente si cantece.
  Playgroup pentru copii de 1-4 ani

  Sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintilor acestora. Joaca, socializare si comunicare la Academia de Creativitate!