Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku

  Centru de performanță în soroban și aritmetică mentală japonez.

  Oferim copiilor educația prin care fac performanță, din 2015 – și suntem mândri de asta! Îi educăm să aibă rapid reușite la școală și garantăm că rezultatele sunt încurajatoare – și se văd la fiecare materie. Oferă-i copilului tău metodele Nomin Jyuku care îl împrietenesc cu soroban și aritmetica mentală japoneză. Două tehnici de calcul rapid, predate cu mare grijă și enorm respect pentru tradițiile școlii japoneze de soroban.

  500000 de fișe cu calcule rezolvate

  Avem numeroase fișe de lucru pentru calcule matematice complexe, rezolvate de copii. Aceasta este munca lor din timpul cursurilor!

  5500 de copii instruiți în soroban, în 5 ani

  Ajutăm fiecare copil să aibă rezultate și îi antrenăm pe cei mai avansați pentru competiții de renume în soroban și aritmetică mentală japoneză.

  +70 de ani de tradiție din școala japoneză

  Respectăm valorile și programa maeștrilor Școlii Japoneze Houmei Jyuku, pe care o reprezentăm cu onoare în România.

  17 instructori atestați în Japonia

  Cea mai mare echipă de soroban și aritmetică mentală japoneză, atestată în Japonia – și dedicată educației celor mici.

  10 module de soroban și calcule mentale japoneze

  Singura programă completă de soroban și calcul mental japonez din România, structurată pentru a vedea rezultatele după primul modul.

  2 copii premiați la emisiuni TV de top

  Cei mai talentați copii de la Nomin Jyuku au urcat pe cele mai cunoscute scene de talente și au urcat pe cele mai cunoscute scene de talente și au impresionat: au făcut calcule mentale sofisticate în timp ce au cântat, au recitat sau au răspuns la întrebări de cultură generală. Spectaculos, nu-i așa?

  EVENIMENTE ANTERIOARE

  Cursuri-soroban-si-aritmentica-mentala-nomin-jyuku

  Odată cu începerea noului an școlar, începe și noul sezon de cursuri pentru copii. Centrul Educațional Japonez Nomin Jyuku a deschis înscrierile pentru cursurile...
  DISTRIBUIE
  Articolul precedentAcademia 1,61. Proiect de educaţie nonformală prin turism de aventură
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.