5 Piese de Teatru de Marionete Online pentru Copii Mici

Am adunat pentru zilele în care copiii ar prefera să meargă la o piesă de teatru dar sunt nevoiţi să stea acasă, o listă cu 5 piese de teatru de marionete care sunt gratuite online.

Lista de spectacole online gratuite pentru copii online pe care le poţi vedea în articol:

  • Poveste de Iarnă @ Teatrul Paiaţa
  • Marea datorie @ Teatrul de papusi OAC
  • Pinocchio @ Teatru la CREAS
  • Scufiţa Roşie @ Teatru de păpuşi
  • Febra din Ajun @ Teatrul de papusi OAC

Poveste de Iarnă
@ Teatrul Paiaţa

Moşul, care a aflat că unii nu sunt cuminţi, e hotărât să nu-i mai viziteze chiar pe toţi copiii. Dar Crăiasa Zăpezii îl face să îşi schimbe hotărârea şi pleacă la drum cu sania plină de daruri şi în plus, cu trei cadouri speciale: Prietenie, Iubire, Bunătate ….Din ultima, gustă chiar vrăjitoarea cea rea care îl oprise din drum pe Moş Crăciun adormindu-l, plănuind să-i fure darurile, supărată că ea nu a primit niciodată nimic. Şi lucrurile iau o întorsătură neaşteptată….

Marea datorie
@ Teatrul de papusi OAC

11 Oraşe Europene Pitoreşti Vizitate la Pas. Tururi virtuale 4K în Centre Istorice de Neratat

3 Poveşti Minunate despre Crăciun. Teatru Radiofonic de Sărbători

Pinocchio
@ Teatru la CREAS

Celebra poveste a lui Pinocchio este cunoscută si iubită de copiii din intreaga lume. Micii spectatori sunt invitați să redescopere povestea scrisă de Carlo Collodi, intr-un spectacol muzical cu păpuși si marionete, antrenant și educativ. Pinocchio, un baiețel din lemn ce este adus la viață de către Zâna Azurie, se abate de la drumul lui spre școală si pornește într-o călătorie plină de aventuri și peripeții. Pentru a putea deveni într-o bună zi un baiețel adevărat, trebuie să demonstreze că poate fi curajos, sincer și mărinimos. Vă invităm să descoperiți cum reușește Pinocchio să scape de necazuri, să revina pe drumul cel bun si să devină astfel un băiat adevărat.

Cea Mai Simplă şi Eficientă Metodă de a Controla Accesul Copilului la Internet şi Aplicaţii

Scufiţa Roşie
Teatru de păpuşi și umbre

5 Animații Impresionante despre Natura Umană şi Adevăruri Incomode din Societatea Modernă

Febra din Ajun
@ Teatrul de papusi OAC

Comportamentul Animalelor. Animație Nominalizată la Oscar 2019

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU