Pan di Stelle * Ateliere pentru mici patiseri

01-03 Decembrie 2019
București

Luna Decembrie este ocazia ideală pentru a petrece timp alături de cei dragi. Dar nu putem ignora și pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, care ocupă timp. Așadar, noi ne-am gândit să vă oferim un răgaz, în care grijile pot fi înlocuite cu timp prețios alături de copii, conversații plăcute cu prietenii într-o atmosferă relaxată.

⭐️⭐️⭐️

Copii fericiti
Copiii vor fi sufletul petrecerii, ei se vor transforma în mici patiseri care vor pregăti prăjiturici pentru ei, dar și pentru spiridușul care într-o noapte doar de el aleasă, va veni să preia scrisorile pentru Moș Crăciun, de la cutia specială amplasată în restaurant.

Părinți relaxați
Pot interveni oricând să dea o mână de ajutor micilor patiseri, dar pot să se și angajeze în discuții cu ceilalți părinți, savurând o cafea aromată, pe terasa acoperită a restaurantului, în tihnă și în armonie cu universul.

Coltul “Santa’s letters”
Și pentru ca munca micuților să fie cu folos, în incinta restaurantului va fi amplasată o cutie poștală a lui Moș Crăciun. Da, am primit-o chiar din Laponia!
Copiii sunt bineveniți să aducă scrisorile pentru Moș Crăciun și să le lase în siguranță acolo până ce un spiriduș, într-o noapte doar de el aleasă, va veni să le preia și să le duca Moșului. Pentru acest spiriduș copiii sunt invitați să lase câteva prăjiturici făcute de mânuțe dibace, pentru că deh, nu numai Moșul să aibă parte de întâmpinare dulce când vine să aducă cadourile!

Dulce și pentru acasă
Minunățiile dulci care vor rămâne după ce burticile se vor sătura, iar pentru spiridușul Moșului au fost puse câteva deoparte, pot fi luate pachețel acasă sau la școală, pentru cei dragi care nu au luat parte la distracție (bunici, frați/surori, învățătoare / profesoare).

Poza de grup
Pentru ca amintirile să rămână vii, ne trebuie ceva palpabil. De aceea la sfârșitul distracției vom face o poză de grup cu zâmbetele generate de starea de fericire și optimismul creat de timpul prețios petrecut împreună.

📆 Program
In perioada 01 – 23 Decembrie 2019, intre orele 9:00 si 11:00 (cu rezervare in prealabil, pentru grupuri de cel putin 20 de persoane)

Pret pachet* / echipa**
Incepand cu 65 de lei (in functie de numarul de persoane inscrise)

*pachetul include, pe langa distractie si voie buna, o limonada pentru copii si o cafea + o apa pentru adulti
**echipa = copil + adult

📍Restaurant Bocca Lupo, Bucuresti, strada Doctor Joseph Lister, nr. 1

☎️ Pentru detalii și rezervări – Nicoleta Mihai – 0723625077 [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
01-03 Decembrie 2019

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL