Paramount Pe Acoperiș. Programul de la Paramount Rooftop Cinema

Luni 09 Iulie 2018
București

Pe 2 iulie a deschis porțile cinematograful situat la cea mai mare altitudine din București: Paramount Pe Acoperis. Un sentiment de vară unic și creațiile cele mai de succes ale Paramount Pictures așteaptă pe cei care vor să se deconecteze în serile de luni ale lunii iulie is august de la orele 21 în gastrobarul Deschis (Splaiul Unirii 160, 040041 București, România).

Programul de la Paramount Rooftop Cinema:

9. Iulie:

– The Truman Show – 

În fiecare secundă, în fiecare zi, de când s-a născut până la 30 de ani, Truman Burbank (Jim Carrey) este un star în cel mai popular reality-show din istorie. Casa lui este un imens platou de filmare, familia și prietenii acestuia, toți cei cu care intră în contact sunt actori. Toată viața lui se petrece în fața unor camere ascunse de televiziune, de existența cărora numai el, actorul principal nu are habar!

Unde? DESCHIS Gastrobar, Splaiul Unirii 160, Bucuresti

✨📽🎬 Privește filmele sub stele! 🎬📽✨

2. Iulie:

– Vacanță la Roma –

“Vacanță la Roma” a fost nominalizat la zece Premii Oscar, iar Audrey Hepburn a cucerit un Oscar pentru rolul unei prințese moderne, care se răzvrătește împotriva obligațiilor sale regale și explorează Roma pe cont propriu. Ea îl cunoaște pe Gregory Peck, un ziarist american care, dornic să pună mâna pe un articol în exclusivitate, se preface că nu îi cunoaște adevărata identitate. Dar planul lui este dat peste cap, căci cei doi se îndrăgostesc. Eddie Albert contribuie la încărcătura de umor a filmului, în rolul prietenului și cameramanului lipsit de griji al lui Peck. În regia plină de stil a lui William Wyler, această comedie romantică va rămâne unul dintre cele mai savuroase filme ale tuturor timpurilor.

Detalii Eveniment

Data:
Luni 09 Iulie 2018

Program:
De la 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL