Parenting conștient – program de autocunoaștere pentru părinți

Wednesday 21 March 2018
București

Cristina Oţel şi Mind Learners invită părinții sau viitorii părinți la un demers de auto-cunoaștere prin Programul “Parenting Conștient”.

DE CE ACEST PROGRAM?

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment profund transformator pentru viața oricăruia dintre noi. Foarte mulți viitori părinți se pregătesc intens pentru marele moment – citind cărți, mergând la cursuri de tehnici și abordări în parenting, întrebând alți părinți despre experiențele lor, amenajând cel mai cald și primitor spațiu pentru omulețul care va întregi familia.

Ceva mai puțini părinți includ în acest ritual de pregătire și un demers conștient de auto-explorare.

Încă sunt neobișnuite cuplurile care, în așteptarea copilului sau chiar mai devreme, atunci când încep să-și dorească unul, petrec timp împreună reflectând la de ce își doresc de fapt un copil sau explorând care au fost lecțiile din propriile copilării și care le vor fi valorile și misiunea ca părinți ai viitorului lor copil.

Programul “Parenting Conștient” invită părinții sau viitorii părinți exact la acest demers de auto-cunoaștere. Acest program nu este despre cum să-ți crești copilul, ci despre cine ești tu în relația cu acesta.

CE VOM EXPLORA ÎMPREUNĂ?

Programul constă într-o serie de 10 module de câte 3 ore, bazate pe informații din neuroștiință, psihologie pozitivă, psihologia relațiilor, coaching și psihologie existențială.

O echipă de 6 facilitatori, fiecare cu peste un deceniu de experiență profesională, vă va însoți într-o călătorie de autocunoaștere în care, într-un mod interactiv și experiențial, vă veți întâlni pe voi înșivă în nenumărate ipostaze pe care poate nu le bănuiați.

La finalul ei, veți fi mult mai conștienți de propriile tipare emoționale și de gândire, de modurile în care istoria personală, dar și structura propriului creier, vă influențează percepțiile și deciziile, de dinamica relației voastre de cuplu și veți dobândi unelte pentru a vă auto-gestiona cu înțelepciune.

Având toate aceste informații, veți fi invitați să vă răspundeți la cea mai importantă întrebare – Cine vreau eu să fiu, ca părinte?

Detaliile complete și agenda le puteți găsi aici:
https://www.alisanagnostakis.com/wp-content/uploads/2018/03/Parenting-constient-2018-1.pdf

Înscrierile pe mail la alis.anagnostakis@mindlearners.ro.

Detalii Eveniment

Data:
Wednesday 21 March 2018

Program:
18:00 - 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL