Părinte Conștient. Program de Mindfulness pentru Părinți la Montessano

Montessano lansează programul de Mindfulness Părinte Conștient. Startul se dă Joi, 11 Octombrie, 18:30-21:00. Cu Anca Coman, psiholog și trainer Mindfulness

Vă invităm la Programul de Mindfulness: Părinte conștient – oferă-i copilului tău cel mai prețios cadou!

Ca părinți, ne străduim să oferim copiilor noștri tot ce este mai bun – cea mai ingenioasă jucărie, cele mai reușite vacanțe, cei mai buni profesori, cele mai prețioase experiențe de viață…

Dar cât de mult reușim să le oferim ce își doresc copiii cu adevărat – prezența noastră deplină alături de ei?

Pentru că, ceea ce își doresc copiii, dincolo de toate experiențele și lucrurile materiale, este ca părinții lor să le fie alături necondiționat, să îi asculte cu atenție, să le ofere suport, încurajări, să le arate iubirea și să creeze împreună o atmosferă de armonie și pace în familie.

A oferi toate acestea în viața agitată pe care o trăim, copleșiți de griji și responsabilități, cu prea puțin timp liber și prea multe “to do lists” poate fi o adevărată provocare. Și totuși este posibil!

Există metode care ne pot ajuta să fim mai prezenți, mai atenți cu noi și copiii noștri, mai relaxați și mai fericiți indiferent de provocările cotidiene. Și dacă noi suntem fericiți, copiii noștri vor modela starea noastră și vor fi și ei fericiți, fără să mai aibă nevoie neapărat de ultimul model de telefon mobil.

Vă învităm să descoperim împreună aceste metode în cadrul programului Părinte conștient!

Vom experimenta teorii și practici Mindfulness pe parcursul a două luni, în cadrul a patru seminarii cu durata de 2,5 ore.

curs mindfulness gokid solaris

Temele celor patru întâlniri sunt:

  • Ce este Mindfulness și cum ne poate ajuta să fim părinții calmi și înțelepți care dorim să fim.

  • Cum să devenim conștienți de gândurile și emoțiile noastre și de rolul pe care îl joacă în educarea copiilor noștri.

  • Cum să depășim fără reactivitatea automată stările conflictuale care apar în relațiile noastre cu copiii.

  • Cum să fim cât mai prezenți și atenți în tot ceea ce facem și să trăim din plin fiecare moment petrecut alături de cei mici.

Pe lângă recomandările teoretice și discuțiile de grup, în cadrul sesiunilor vom pune accent în primul rând pe partea aplicativă. Între sesiunile de lucru, vor exista recomandări de practică pentru acasă.

La finalul programului participanții vor dobândi un set de concepte și practici Mindfulness pe care le vor putea aplica oricând în viața de zi cu zi, în situațiile dificile sau când vor dori să se relaxeze sau să trăiască cu mai mută bucurie și prezență.

Înscrierile se fac prin acest FORMULAR.

Cu cine?

Cu Anca Coman, psiholog și trainer Mindfulness

Când are loc?

Perioada: 11, 25 octombrie, 8, 22 noiembrie

Cursul cuprinde 4 ședințe a câte 2.5 ore, între 18.30-21.00.

Cursul de Mindfulness este un program de autocunoaștere bazat pe practică și pentru eficiență este recomandată prezența integrală la cele 4 ședințe.

Preț: 320 lei/ 4 ședințe.

Doar 15 locuri disponibile!

Inscrie-te acum, locurile sunt limitate!

Unde? Gradinita Montessano, Str. Parfumului nr. 9, Sector 3, Bucuresti

Sponsor – Solaris Plant

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM!

Vă rugăm să vă înscrieți și să plătiți până pe 8 octombrie.

Despre facilitator

Anca ComanAnca Coman – mamă a doi copii adolescenți, psiholog și trainer certificat.

La un moment dat în viață, mi-am dat seama că îmi educam copiii după un model care mie în copilărie îmi provocase multă suferință. Și totuși o făceam pentru că era singurul model pe care îl cunoșteam.

Această conștientizare m-a determinat să caut moduri diferite de a mă raporta la mine și la copiii mei, cu mai multă îngăduință, acceptare și iubire.
 Am studiat și practicat diferite metode de autocunoaștere printre care Analiza Tranzacțională, Process Communication Model, Life-coaching și Constelații familiale.

Pasiunea pentru Mindfulness a apărut în 2013 odată cu organizarea primei coferințe naționale de Mindfulness și Analiză Tranzacțională. Am urmat apoi diverse cursuri cu formatori români, conferințe și programe online cu profesori recunoscuți la nivel mondial și un curs certificat de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR).

Am integrat conceptele Mindfulness în practica mea zilnică și le promovez cu bucurie și entuziasm prin evenimentele pe care le organizez – cursuri deschise, conferințe de promovare, cursuri la sediul companiilor, retreaturi, ședințe individuale s.a.

Citatul care mă înspiră pentru acest program este:

Nu avem la dispozițe decât clipa prezentă. Haideți să o folosim cât de bine putem, trăgând din ea cele mai bune foloase, de dragul copiilor noștri și de dragul nostru.“ Myla & Jon Kabat Zinn

Mai multe detalii pe ancacoman.com.

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 22 Noiembrie 2018

Program:
18:30 - 21:00

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Părinte Conștient. Program de Mindfulness pentru Părinți la Montessano este organizat în perioada 11 Octombrie - 22 Noiembrie 2018; Joia la fiecare 2 săptămâni.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL