Pescărușul Folly din Orașul Pisicilor. Spectacol +5 ani la Teatrul Arlechino Brasov

10:30 - 11:30
Sâmbătă 30 Septembrie 2023
Brasov

Textul “Pescărușul Folly din orașul pisicilor” nu a fost montat niciodată în România, este o premieră absolută a Teatrului pentru Copii Arlechino din Brașov!

Titlul original “Povestea unui pescăruș, și a pisicii care l-a învățat să zboare” aparține autorului Luis Sepulveda, din America de Sud, mai exact din Chile, lucrare care a fost publicată în 1996. Dramatizarea textului a fost elaborată concomitent cu ideea regizorală: acțiunea, spațiul de joc, personajele, momentele de “conflict” și de suspans, momentele lirice și, nu în ultimul rând, finalul spectacolului într-o armonie perfectă cu scenografia și coloana sonoră, toate converg într-un produs teatral păpușăresc de înaltă ținută artistică.

Este povestea unui pescăruș rămas orfan și a pisicii care l-a învățat să zboare. Un spectacol sensibil cu păpuși, despre prietenia adevărată și puterea de a visa, cu farmec, umor și multă iubire.”

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 5+.

Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Vă așteptăm!

📍 Teatrul Arlechino, Brașov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://teatrularlechino.ro/program/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Septembrie 2023

Program:
10:30 - 11:30
12:00 - 13:00

Orasul:
Brasov

Detalii Locație

Teatrul Arlechino Brașov

Județ:
Brașov

Oraș:
Brașov

Adresa:
Strada Apollonia Hirscher, 10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL